Kétszáz apeva

Nemrég jelent meg magánkiadásban szerzőnk, Varga Árpád első önálló verseskötete Kétszáz apeva címmel.

Becsületes polgári nevem Varga Árpád. Mivel nem gondoltam rá, hogy számomra szükséges lenne, ezért nincs is alkotói, írói álnevem vagy művésznevem. Eleddig nem tartottam fontosnak, hasznosnak, s talán a közeljövőben szintúgy nélkülözhetem. Orwell híres regényének címet adó évben születtem, ugyanazon a napon, melyen Munkácsy Mihály is e világra jött. Az írást gyerekkoromtól fogva kedvelem, elmondások és akkori vélemények szerint már korán jól tudtam fogalmazni. Kitűnő magyartanáraimnak köszönhetően remek képzést és motivációt kaptam, így hát nem tudott semmi eltántorítani sem az írástól, olvasástól, sem pedig a folyamatos tanulni vágyástól. Hogy miért kezdtem el leginkább verseket írni? Talán mert eddigi életem szakaszaihoz, megértéséhez, tapasztalataimhoz, illetőleg a mindezekből fakadó érzelmek feldolgozásához egyelőre megfelelőbb kifejezési módot nyújt a líra. 2016 őszén elhatároztam, hogy a már meglévő és a majdan születendő költeményeimet mindenképpen publikálni fogom.

 

Nemrég jelent meg magánkiadásban Varga Árpád - Párducos - első önálló verseskötete Kétszáz apeva címmel. Az elegáns kivitelezésű könyvecske amolyan zsebkönyv jellegű, képzőművészek által gazdagon illusztrált kiadvány, és egy új lírikus öntőforma, az apeva népszerűsítésére hivatott.

 

A könyvet még nem lehet könyvesboltokban kapni, Varga Árpádtól rendelhető, de pár héten belül boltba is küld belőle. Néhány vidéki (megyei) könyvtár (pl. Vas megyei, Somogy megyei) már állományba vett egy-egy példányt. Könyvbemutató (még) nem volt

 

E-mail: info@vargaarpad.com

Facebook: https://www.facebook.com/vargaarpadszerzoioldal

Instagram: https://www.instagram.com/vargaarpad84/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZpnjCiU9_cpCczWl7CQBbA

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek