Itt a júliusi FilmMagazin

Címlapon a legvagányabb (és sokunk kedvenc) X-Men karaktere: Farkas Ha július, akkor uborkaszezon - ez a megállapítás gyakorlatilag az egész szórakoztatóipart lefedi.

 

Ez nekünk filmrajongóknak szokásosnál is kevesebb premiert és ingadozó minőségű filmeket jelent. Azonban bátran állíthatjuk: a júliusi FilmMagazin ennek ellenére ütős lett! Persze a legfontosabb anyagaink július hónap bemutatóihoz kapcsolódnak. Itt van a Men in Black-re hajazó R.I.P.D. - Szellemzsaruk (melynek kapcsán a kedvenc zsarupárosainkat is összegyűjtöttük), Adam Sandler Nagyfiúk című filmjének folytatása, valamint ugye a címlapsztorinkként funkciónáló Farkas is.

Kritikáink között kiemelten figyelmet szenteltünk a Tűzgyűrűnek, de gorcső alá vettük a Gru 2-t, A magányos lovast, a Női szerveket, valamint a csak DVD-n (és BD-n) érkező Bosszútól fűtve és A gonosz halott című filmeket.

Az uborkaszezonnak köszönhetően az eddig kevesebb oldalszámot kapott rovatainkat egy kicsit bővítettük, ennek köszönhetően a Sorozatos rovat (benne A szépség és a szörnyeteggel) 4, míg a Filmklasszikus rovat (benne a Nagymenőkkel) 5 oldalt kapott. Meg kell még említeni a Pain & Gain és a The Wolf of Wall Street háttércikkeinket is, hiszen minden fellelhető infómorzsát összekapartunk róluk Nektek.

Az újság flash formátumban elérhető.

Tartalom
Háttér: Pain & Gain, Nagyfiúk 2, The Wolf of Wall Street, R.I.P.D. - Szellemzsaruk, Farkas
Extra: Kedvenc zsarupárosaink
Kritika: Tűzgyűrű, A gonosz halott, Bosszútól fűtve, A magányos lovas, Gru 2, Női szervek, Z világháború, Az acélember másvélemény, Szörny Egyetem
Sorozat: A szépség és a szörnyeteg
Filmklasszikus: Nagymenők

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek