Itt a FilmMagazin júniusi száma

Bár az időjárás olykor-olykor még mást mutat, a nyár hivatalosan is elkezdődött, ami nekünk, filmrajongóknak megfelel a blockbuster-szezon nyitányával is.

 

Ilyenkor szerencsére nem kell azon gondolkodni, mit tegyünk a lapba, hiszen annyi film érkezik, hogy van miről írnunk bőséggel. Lássuk mi került a júniusi magazinba!

 

Az animációs filmekért rajongók különösen boldogok lehetnek júniusi lapszámunkkal, ugyanis három nagyon jó (vagy annak ígérkező) meséről is írtunk. Egyrészt összegyűjtöttünk minden információt a pixaros Szörny Egyetemről, exkluzív anyaggal készültünk a jövő havi Gru 2-re, valamint leírtuk a véleményünk A zöld urairól.

 

A hónap slágerfilmjei egyértelműen a Z világháború és Az acélember. Természetesen mindkét filmmel kiemelt részletességgel foglalkozunk, előbbiről 4 oldalas háttércikket, utóbbiről 6 oldalas bemutatót és egy 2 oldalas kritikát olvashattok. A Z világháború kapcsán összeszedtük azokat a zombifilmeket is, amiket mindenkinek látni.

 

Kritikáink között megtalálható a Szemfényvesztők és a Fejlövés, de láttuk Danny Boyle legújabb mesterművét, a Transzot, valamint M. Night Shyamalan legújabb buktáját, A Föld utánt is. Szomorú pillanata a magazinnak, hogy megszületett az újság történetének harmadik 0%-os értékelése, a Movie 43 ugyanis minden tekintetben értékelhetetlen film lett.

Fontos megemlíteni még ehavi Filmklasszikusunkat is, a Tizenkét dühös embert, ami az egyik legjobb film, amit a magazin valaha bemutathatott, valamint sorozatos cikkünket, a Bates Motelt, mely egyrészt nagyon sok mindenben rokonítható Hitchcock Psycho című munkájával, és amelyben a  nagyvászonról ismert Vera Farmiga és Freddie Highmore alakít emlékezeteset.

Az újság flash formátumban elérhető a http://issuu.com/alien0401/docs/2013j__nius oldalról, letöltéshez kattintsatok ugyanezen az oldalon a search this publication mellett balra található download publication fülecskére!

Tartalom
Háttér: Szörny Egyetem, Gru 2, Z világháború, Az acélember
Extra: Zombifilmek, amiket látnotok kell
Kritika: Szemfényvesztők, A Föld után, Fejlövés, Transz, Az acélember, Movie 43: Botrányfilm, Téged akarlak, A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék, Tajtékos napok, Halálos iramban 6, A nagy Gatsby, Másnaposok 3, A zöld urai, Mama
Sorozat: Bates Motel
Filmklasszikus: Tizenkét dühös ember

 

 

 

alien


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek