Huncutka akciója több ezer méter magasan

...avagy Huncutka és a lengyel matematikus erotikája

 

Történetem főszereplője Huncutka, a negyvenes éveiben járó Amerikába szakadt, vagy inkább férjhez ment hazánkfia, illetve hazánk lánya, aki már zsenge ifjonti korát elhagyogatva, még most is megkocogtatja a rátekintők érzékeit. Magas, jól ápolt, és különösen finom eleganciájú úri-hölgy. Szőke fürtjei lebbennek a szélben, már ha fúj is olykor. (Egyik barátja szokta volt mondani:

- Édesem, Te jól Tudod Magad viselni, a melleid is helyén vannak, vagy a melltartód push-upja tökéletes, rúzsozáshoz nem használsz tükröt, elég a kocsi visszapillantója. Bármikor feltalálod Magad, elég, ha a táskád tartalma egy tanga, egy fogkefe, egy hitelkártya, és egy Nina Ricci.)

Kis országunkban is jó módban éldegélt, de úgy döntött 14 évvel ezelőtt, hogy odaadja kacsóit a valaha szintén külföldre szakadt hazánk fiának. (Férje még gyermekként került szüleivel Izraelbe, majd tinédzserként áthelyezte életét Los Angelesbe, ahol üzletemberré nőtte ki magát.)

Huncutka rendszeresen hazalátogatott, hol párjával, hol nélküle. Lánykori barátaival emlékeztek gyertyafényes esteken régmúlt bolondos ifjúságukra.

Ezen a nyáron is repülőre szállt. Egy kimondottan kellemes lengyel úr ült mellette, és mint tudjuk Amerika nem éppen itt lelhető a szomszédba, így jó pár órát repdestek Frankfurtig. Huncutka, aki nem volt különösebb barátságban a matematikával, ámulva leste, hogy útitársa miféle különös nyelvezetű okulással múlatja óráit, majd nem bírta tovább, elővéve legkellemesebb mosolyát (mely sok férfit vett le élete során a lábáról, és nem utolsó sorban a kisebb vagyont érő elmaradhatatlan brilljeivel) tökéletes amerikai akcentussal megkérdezte:

- Kedves uram, megtudhatom, hogy mit olvas ilyen elmélyülten?-

Az úr kifogástalan gálánssággal, és szintén első osztályú angolsággal bemutatta a könyvét:


Matematikai képleteket oldok meg, és találok ki, ezért motyogok magamban néha, melyért elnézését kérem.-
Huncutka persze, hogyan másképp, a legtermészetesebb huncutsággal, negédes mosoly kíséretében, ámuldozott a férfi különleges képességén, közben porcelán műkörmeit morzsolgatta.

Ebben a pillanatban egyik ujjáról a köröm lerepült, és egyenesen az útitárs lába között landolt a padlón, amit ő észre sem vett. Huncutka tudta, hogy valahogyan vissza kell szerezze eme becses értékét, hiszen borsos árért rakatta fel, és itthon ideje sem lesz újat csináltatni. Lassan elkezdett székében lecsúszni, amíg hátsója nem érezte a landolást. A keze nem érte el az oly áhított tárgyat. Valahogyan mégis meg kell szereznie, történjék bármi.

Hirtelen mentő ötlet suhant át agyacskáján. Egy mozdulattal megfordult, négykézlábra ereszkedett, elkapta a férfi térdeit, és közéjük hajolt. A kedves útitárs szája tátva maradt a meglepetéstől, megadva magát várta a fejleményeket. Huncutka kezei lassan csúsztak fel a térdén, mely erotikus gondolatokat ébresztett, a férfi lassan kezdett lecsúszni a székén, s ebben a pillanatban Huncutka felemelte a körmöt, és diadalmas arccal mutatta a férfinek, aki semmit sem értett.

- Bocsánat, de meg kellett találnom- jegyezte meg Huncutka, majd ugyanazzal a kígyózó mozdulattal a helyére huppant.

A kedves útitárs ekkor jött rá, hogy nem minden az, aminek látszik.

Leszállásig együtt merültek el a matematika rejtelmeibe. Hogy még hány köröm pottyant le, erről már nem szól a fáma. Huncutka elhatározta, ezek után beiratkozik az egyetemre matematika szakra.

 

2010.07.07. 20. 50 h.

Mimmy Clein

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mara
#3. 2011. április 12. 20:54
Élvezettel olvastalak. Köszönöm .
Eliza Beth
#2. 2011. április 12. 07:01
A műköröm és a matematika vonzása. Szegény lengyel úr hoppon maradt.
Jó volt huncutkázni egyet!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek