Hosszabbítás!

a REJTELMES RENGETEG - ERDŐMENTŐ KÜLDETÉS kiállítás és kalandjáték nem zárja még be a kapuit, a mesebeli erdő és elbűvölő lakói tavaszig, azaz MÁRCIUS 15-ig biztosan a Vajdahunyadvárban maradnak!

 

 

A Vajdahunyadvár gótikus szárnyában látható új kiállítás és kalandjáték egy képzeletbeli erdei utazásra, erdőmentő küldetésre hív! A játék során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, furfangos fejtörők és elbűvölő erdőlakók teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket. Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A gótikus szárny két szintjén megvalósuló kiállítás és kalandjáték mesebeli látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal vár kicsiket és nagyokat.

 

Rejtelmes rengeteg - Erdőmentő küldetés kiállítás és kalandjáték

2021. szeptember 1. - 2022. március 15..

Nyitvatartás: H zárva K-V 10-17 óráig (ünnepnapokon is nyitva!)

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR (gótikus szárny)
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition

 

A kiállítást az aktuális járványügyi ajánlásokat betartva nyitjuk meg. A jegykiadást és a beengedést folyamatosan monitorozzuk. Odabent tágas és tiszta kiállítótér várja a látogatókat. Célunk, hogy biztonságos és élvezhető legyen a játék a családok számára! :-)

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek