Havizaj

RIFF Budapest Szent István krt. 4-2, Budapest, 1137 2021. SZEPTEMBER 12., VASÁRNAP


2021. SZEPTEMBER 12., VASÁRNAP

20:00 - Noisesculptor
20:45 - Kragrowargkomn (SK)
21:30 - Bu.d.d.A. (CH/D)
22:15 - N (D)
---------------------------------------------
Az est a drónok süvöltésének fényébe fog telni, illetve vigyázat Sascha a leghalkabb előadó Németországban, oda kell majd figyelni.
+ Local support a szintén külhonban élő Noisesculptor.
----------------------------
Kragrowargkomn - funerál indsztriál Szlovákiából. Egy előadó egy gitárral.
https://www.facebook.com/kragrowargkomn
----------------------------
A Bu.d.d.A. - vagyis „Bund des dritten Auges" (a harmadik szem rendje)
Sascha Stadlmeier (EMERGE) és Chris Sigdell (Leaden Fumes (ex-Phased), b°tong) közös projektje. Mindketten megfordultak már a Havizaj színpadán, ebben a kísérleti felállásban meditatív ambient zenéjüket ha mindenáron be kell azt sorolni, akkor azt valahová a Troum, az Earth, vagy Eno közé rakhatnánk, saját bevallásuk szerint egy 1995-2005 között létezett német ipari zenekar a NID örökségére építik, annál is inkább mert Chris tagja volt ennek a formációnak.
https://emerge.bandcamp.com/album/all-der-guten-dinge-drei
https://www.facebook.com/BuddA-108237677237015
----------------------------
N aka Hellmut Neidhardt - gitárral és egy erősítővel gerjesztett zenéjével a pillanat tükrét idézi meg, minden belülről érkezik. Ahogy lemezein is minden vágás nélkül hallhatjuk a végeredményt, az élő előadás során sem hallhatunk majd semmilyen loop-ot, előre felvett hangmintát.A koncepció a gyökerei 1997-re nyúlnak vissza, mikor N két társával megalapította a [MULTER] projektet, mely megfordult a fontosabb német ambient / drone / kísérleti kiadóknál. 2001 óta ezt az örökséget folytatja N szólóban.
www.n-1511.com
----------------------------
Noisesculptor (Sipos Róbert) 1974 ben született, minden zenei irányzatba belekóstolt az évek során , széles spektrumon mozgott az érdeklődése, de az underground technonban találta meg önmagát.
Számos zenei megmozdulása jelent meg ezen a vonalon , de ezt kevésnek találta úgy érezte váltania kell.
Majd bevonzotta a zajok érdekes világa, és elkezdett kísérletezgetni. Ezt észrevették a hazai, és nemzetközi kiadók, akik bizalmat szavazva jelentették meg a munkáit. Unsigned rec. Zenapolae rec. Zimmer rec. Craneal fracture rec, Plataforma rec. Human Cross rec, Marbre Negre rec, és a méltán népszerű német Emerge. A lemezeken kívül egyéb rádiós adásokban, és podcast-eken is sikeresen szerepelt. Konokul igyekszik underground maradni, amennyire ez sikerül manapság, és elkötelezetten boncolgatja a zajok színes skáláját ,hogy semmire, és senkihez sem hasonlítható saját stílust teremtsen.
https://havizaj.bandcamp.com/album/vibrations-and-variations
----------------------------
Behopp: 1500 HUF
A koncert csak védettségi igazolvánnyal látogatható!


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek