HALÁLZÓNA: ANTRAX

****

 

A NATIONAL GEOGRAPHIC DANIEL DAE KIM ÉS TONY GOLDWYN FŐSZEREPLÉSÉVEL BEMUTATJA:

 

HALÁLZÓNA: ANTRAX

 

Megtörtént eseményeket feldolgozó hatrészes filmsorozat a 2001-es amerikai lépfenetámadásokról és az elkövető utáni izgalmas hajszáról

a 20th Television és a Scott Free Productions alkotóitól.

 

Az amerikai lépfenetámadások 20. évfordulója alkalmából a National Geographic 2021 decemberében műsorára tűzi a biológiai terrorcselekmény és az azt követő izgalmas nyomozás történetét feldolgozó HALÁLZÓNA: ANTRAX c. filmsorozatot.

 

A hatrészes széria a HALÁLZÓNA című műsor második évada, az első - az ebolával foglalkozó - szezon a csatorna legnézettebb rögzített forgatókönyvű műsorává vált. A főbb szerepekben: Tony Goldwyn és Daniel Dae Kim.

Amint az köztudott, néhány héttel a 2001. szeptember 11-i repülőgépes terrortámadások után újabb sokkoló bűncselekmény-sorozat rázta meg az amerikai közvéleményt: Egy ismeretlen elkövető lépfenével fertőzött leveleket küldött áldozatainak, akik közül öten meghaltak, 17-en megbetegedtek. A nyomozás során egy valószínűtlen gyanúsított került az FBI látókörébe: egy vakcinakutatással foglalkozó mikrobiológus, aki könnyen hozzáférhetett a világ leghalálosabb kórokozóihoz.

...............

A sorozat premierje: 2021. december 3-án, pénteken 21.00-kor és 22:00 kor. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=y1Oaxp4I4sQ

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek