Hacktion Újratöltve - Indul az új évad!

Folytatódik az M1 bűnügyi sorozata, a Hacktion. Hétfő esténként újra szoríthatunk a Kiemelt Ügyek Osztályának, hogy kézre kerítsék a rossz fiúkat.

 

A Hacktion ötödik évadában a nyomozócsapat egy csinos bizonyíték-szakértővel, Hollósi Alexával (Borbély Alexandra) bővül majd, aki a férfiak körében kicsit felkavarja a kedélyeket... Szondi (Anger Zsolt) számára nem lesz könnyebb az élet: miután megtudja, hogy ha nem vigyáz egészségére, még az alkalmasságin se jut át, diétázni kezd, így a zsíros hamburgereket felváltja a búzafűlé és a répaturmix. Fontos szerepet kap még Szondi és Emma (Holecskó Orsolya) érdekes viszonya, valamint Kornél (Klem Viktor) és Petra (Erdélyi Tímea) kapcsolatának alakulása is. Szondi újra Hajnal (Gáspár Sándor) tábornok felé tartozik majd elszámolással. Az immár ötödik évadába érkezett Hacktion izgalmas, fordulatos új történeteit továbbra is garantáltan humoros és akciódús pillanatok színesítik.

A szeptember 30-ai tartalomból: Kornél felfüggesztése után egy ködös nyom különös helyszínre vezeti a csapatot: egy tuning műhelybe, ahol Szondinak egy eltűnt Suyota Perfecto ügyében kell eljárnia. Vajon hogyan kapcsolódik mindez Kornélhoz? Van egyáltalán remény a fiú tisztázására?

Az első részben Kalocsai Zsuzsa operett primadonna kiváló szereplése is színesíti a sorozatot.

 

Hacktion Újratöltve
Hétfő esténként 20:20-kor az M1-en

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek