Gyere hozzám, nem várlak

Iránymutató, 15 évre nem titkosítható írás


Kedveseim!


Hozzánk mindig jöhettek, csak 2 nappal előtte csörgessetek fel, mert akkor sok munka vár még ránk, ha azt akarjuk, hogy jól érezzétek magatokat!

Először is föl kell írni azokat a telefonszámokat, amiket ceruza híján az asztallapot borító porba írtam föl! Eredetileg volt rajta terítő, de két hete egy suta mozdulattal levertem a kristálypoharat, és amikor utána kaptam, fölborítottam a töltöttkáposztás fazekat, melynek tartalma a terítőn landolt. A fene se fog ezzel most batyuzni, - gondoltam akkor- és bevágtam az egészet az ágyneműtartóba. Most akkor ki kéne mosni, amit sajnálok, mert amikor elfelejtettem valamit vacsorára venni, olyankor kinyitottam a szekrény ajtaját, és vacsorára töltött káposztát szagoltunk. Apropó! Szeretitek a töltött káposztát? Mert akkor nem kell terítőt mosnom!

Opsz! Ráléptem egy üvegcserépre! Ez még mindig a múltkori kristálypohár maradéka. Nem sajnáltam, hogy összetörött, mert ez volt a legcsorbább. A többi kettő is csorba, vigyázni kell, nehogy megvágja az ember a szája szélét. Majd mi iszunk előbb belőle, ti csak utánunk, megmutatjuk, hogyan kell.

Kávét sajnos nem kaptok, mert a kotyogó kávéfőzőnk a kiöntőcső eldugulása miatt fölrobbant, és tartalma a falra fröccsent. Oda tettünk egy konyharuhatartót és így alig látszik, a folt. Ha sokat használjuk a kendőt, sajnos az a rátapadt ételmaradéktól bepöndörödik, és egy kicsit jobban látszik a folt, de már megszoktuk!

Teánk viszont van, csak egy kicsit világos színű, Már két hete használjuk a kis tasakot, de úgy látszik, még egy hetet várni kell a besötétedésére.

Szerencsére még működik a porszívónk, ha bekapcsoljuk, hallani a motorjának a zúgását, télen fűteni szoktunk vele. Rég cseréltünk benne papírtasakot, mert nem érdemes. Olyan gyönge a szívóereje, hogy már az apró morzsát sem tudja fölszippantani, de ez a probléma megoldódott, mert apró, szorgalmas hangyák jelentek meg nálunk, akik ingyen elszállítják a kisebb, földre esett ételmaradékot.

A nagyszobába csak a feldőlt locsolókannából a padlóra került fél vödörnyi öntözővíz okoz problémát, mert ott, ahol emiatt a padló fölpúposodott nem tud a porszívó talajt fogni, és ha nem vigyáz az ember, akkor fölbotolhat benne, és nekieshet a virágállványnak, amin a 31 db törpekaktuszunk díszlik!

Na, fecsegtem már eleget. Szóval mikor jöttök?


Szeretettel Andy

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Yolla
#11. 2015. február 8. 21:31
Ha mégis elmennénk, vigyünk magunkkal porszívót és takarítószereket!

Gratulálok!

Üdv: Yolla
Eliza Beth
#10. 2012. április 27. 06:43
Innen el sem tudsz kergetni! :-)
előzmény: andor hozzászólása, 2012. április 26. 22:56
andor
#9. 2012. április 26. 22:56
Kedves Barátaim!
Köszönöm, ha elfogadtátok, ha nem a meghívást, vagy csak egyszerűen megmosolyogtátok! Hogy mindenki jól járjon, leegyszerűsíteném, megváltoztatnám a helyszint, mindig szeretettel várlak Titeket itt, a szösszeneteim lakóhelyén.
Báró von Shenczky
#8. 2012. április 26. 15:13
:D Akkor két nap múlva...De ragyogjon ám minden! :)
Answer
#7. 2012. április 25. 18:58
Ismerek egy takarítónőt, bár amikor nála jártam, (majdnem) olyan kép fogadott, mint amiről fentebb tőled olvastam, ezért nem ajánlom.
Jövök-e? Félek a hangyáktól...
janos
#6. 2012. április 25. 14:57
Kedves andor!
Nagyon humoros az írásod.
Elindulnék hozzád de amint a soraid között olvastam, úgy vettem észre, hogy ez nem, meghívás ,hanem inkább távóltartás!
Azért gratulálok, a vendégfogadónak.
János
Mara
#5. 2012. április 25. 11:54
Még gondolkodom, de jót kuncogtam.

Szeretettel gratulálok:Mara
Fer-Kai
#4. 2012. április 25. 10:18
Én pedig "másnap", a munka ünnepén nem mennék.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2012. április 25. 08:47
Eliza Beth
#3. 2012. április 25. 08:47
Április 31-én szándékoztam meglátogatni kissé hangyás barátomat :-)))
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek