Gregor Bernadett csak a színpadon díva

A Jászai Mari-díjas színésznő elárulta, bár szereti a végzet asszonya szerepeket, ezúttal kifejezetten élvezi, hogy a szürke egér karaktert alakít

 

 

 

Smink nélkül, szürke bő kabátban és suta kalapban áll színpadra Gregor Bernadett az Újszínház Fatornyok című előadásában. A Jászai Mari-díjas színésznő elárulta, bár szereti a végzet asszonya szerepeket, ezúttal kifejezetten élvezi, hogy a szürke egér karaktert alakít.

 

Gregor Bernadett igazi díva, de csak a színpadon!  A hétköznapi életben nagyon is szeret egyszerűen öltözni.

  • Ha tehetem, játszóruhában vagyok és nem sminkelek, a tűsarkút is kerülöm - árulta el Gregor Bernadett. - Nincs annál jobb, mint egy kényelmes melegítőben sétálni a szabadban a kutyáimmal! A színpad más, ott szeretem a szép ruhákat és a csodás frizurákat. De a Fatornyok című előadásban Irént játszom, aki egy igazi szürke kis egér. Azért izgalmas ez a szerep számomra, mert itt egészen más oldalamat mutathatom meg. 

Akár végzet asszonya, akár ijedt nő legyen a megformálást igénylő szerep, a színésznő szerint a legfontosabb az alázat. Azt vallja, csak úgy érdemes színpadra állni, ha az ember mindent belead magából minden egyes pillanatba, míg a közönség előtt áll.

 

 

Fotó: Gregor Bernadett Fatornyok, Irén szerepében

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek