Egyszerűen kellett a bosszú ebbe a történetbe

Megjelent a Pandóra Projekt klipje, a virágról virágra, amelyben egy szívszorító történet éled újjá.


 
„A „virágról virágra" ötletét egy népballada adta, amit akkor énekeltem, amikor felvételiztem a  konzervatóriumba. Ez egy tragikus történetet mesél el a megcsalásról, a bánatról, az emberi gyarlóságról és az ezt követő szörnyű végkifejletről, a gyilkosságról" - meséli Végh Janka, a zenekar egyik énekese.
 
„Az eredeti mű kissé hirtelen, furcsán azzal zárul, hogy meghal a főhős, de az nem derül ki, hogy az anyja vagy a párja ölte meg. Ezt a sztorit gondoltuk kicsit tovább Dorcival (Major Dóra, a zenekar másik énekese), úgy hogy a bosszú is megjelenjen benne" - teszi hozzá.
 
Hámori Máté hangszerelésével egy olyan dal született, amely egyszerre hozza vissza az eredeti ballada hangulatát, de mégis egy új és modern történet készült el belőle.
 
Pandóra Projekt - virágról virágra
Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/gYhM9Ho4jmE
 
A lányok elmondták: a klipet Dezső Bálint rendezte, akivel már az "aki érdekel" és a "csirkefogó" forgatásán is együtt dolgoztak. Dezsőnek nagyon bejött ez a női energiás/bosszúállós téma, így „boszorkányos, néha már-már „szektás" hangulatot álmodott a dalhoz.
 
„Dezső először azt az instrukciót adta nekünk, hogy ugráljuk körbe Barna Máté kameráját és közben üvöltsük hangosan a szöveget. Első hallásra mindketten megdöbbentünk a kéréstől, de a végeredményt látva már biztosak voltunk abban, hogy minden perc megérte, amit a hajnali hidegben vagy a tűző napon izzadva töltöttünk a forgatáson Nagykovácsiban. Imádtuk azt is, hogy az erdő közepén ott állnak moziszékek, az ágy a párnákkal és a hőgomba, hogy a kígyók ne fázzanak meg.
 
A klip - amit egyébként Kőváry Dani vágott meg - pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltük" - mondja Janka és Dorci.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek