Egyedülálló fejlesztésként elindult a PTE Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar képzési palettáját bemutató VR Nyílt nap galéria

****

 

 

A képzéseket , hallgatói életet, a várost bemutató videókkal, a legfontosabb felvételi tudnivalókkal és nyereményjátékkal várja az orvos- és gyógyszerészképzések iránt érdeklődő középiskolásokat a Pécsi Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar virtuális aulája. A galéria tulajdonképpen egy időbeli megkötés nélkül látogatható virtuális nyílt nap. 

 

Kíváncsi vagy, hogy milyen az egyetemi élet a tantermekben és azon túl? Vacillálsz a kollégiumi kalandok és az albérlet adta önállóság között? Jobban megismernéd Pécset?

 

A VR Galériában minden kérdésedre választ kapsz! Látogass el hozzánk, járd körbe a pécsi orvosi egyik ikonikus helyiségét és tudj meg többet a karainkon elérhető képzések és Pécs városa adta lehetőségekről.

 

A virtuális Aulában izgalmas előadásokon vehetsz részt, itt tanuló egyetemistáktól hallhatsz beszámolót a hallgatói élet élményeiről, tájékozódhatsz a felvételire való felkészítő programjainkról, táborainkról és egyéb lehetőségekről, valamint segítünk eligazodni a felvételi eljárás útvesztőiben.

 

A virtuális galéria elérhető  a felvi.aok.pte.hu vagy a felvi.gytk.pte.hu oldalon az alábbi linken:

http://felvi.aok.pte.hu/hu/hirek/hir/13436

 

 

Találkozzunk az Aulában!  

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek