Egy stroke és sex semmi! A vágyam csak ennyi?

16 éven aluliak, akik a jelenlegi tanterv szerint tanultak, és ennek ellenére el tudják olvasni ezt az írást, azok számára nagykorú felnőtt felügyelete ajánlott!Fontos orvostudományi- és szexológiai ismeretek elsajátítása 5 perc alatt.
Hihetetlen? Pedig igaz!

Minden jelentős alkotásnál, - mint amilyen ez is - bizonyára tudja a nyájas olvasó, hogy a bevezető részben az égiekhez kell fordulnia segítségért a szerzőnek, hogy a műve sikeres legyen, és az egészet megússza nyolc napon túl gyógyuló sérülések nélkül! Nosza!

A fohász:

Egy stroke-ról szóló internetes körlevél ihletett meg arra, hogy megírjam életem első, fülledt, erotikus szösszenetét. Kérlek kedves Stroke, ne vedd szívedre ezt a pár sort, amit írok, ne látogassál meg, sőt ha kérhetlek, a közelembe se kerüljél! Ehhez kérem a segítségét a Jóistennek és a Syxxx gyógyszeremnek, melyet az ilyen nem kívánt látogatók távoltartására szedek.

A mű

Zsazsa egy gyorsétteremben ismerte meg a nagy "Ő"-t. Egy étkezőpultnál, egymással szemben állva fogyasztották szerény ebédjüket. "Ő" paradicsomos káposztát evett fasírozottal, Zsazsa kelkáposzta főzeléket feltéttel. Valami sorsszerűség volt abban, hogy olyan egyszerre emelték már hosszú másodpercek óta a villáikról alattomosan lecsöppeni készülő káposztát a szájukhoz, mint a páros szinkronúszók a víz alól felmerülő lendítő lábukat a kötelező gyakorlat bemutatásakor. Egymásra mosolyogtak a kezükben szorongatott műanyag, vendéglátói villa fölött. Ekkor vette észre Zsazsa, hogy a férfi rövidre nyírt bajuszkáján egy félretévedt, huncut kis káposzta hintázik. Alkalom az ismerkedésre, - gondolta magában. Merjen-e neki szólni emiatt, - ennek a vadidegen fiatalembernek? Nem maradt sok gondolkozásra ideje, mert a kis káposztácska megunva a hintázást, lassan csúszni kezdett lefelé a feltalálási helyéről.
- Uram! Mondta neki gyorsan! A szája jobb széle káposztás!
- Köszönöm, - volt a válasz,- és nyelvét hosszan felnyújtva mélyen a lány szemeibe nézve, eltüntette a szája széléről a kis szökevényt, majd egy kicsit tréfásan hozzátette: és csókos is! Hát így kezdődött!
Ezután eltelt egy hét, és minden nap találkoztak az ebédnél, mindig hosszasabban és hosszasabban elbeszélgettek, - egyre közelebb kerültek egymáshoz. Változatosságot csak az jelentett, hogy amikor „ő" kelkáposzta főzeléket rendelt, Zsazsa paradicsomosat, majd fordítva. És eljött a péntek. Ekkor a lány elhatározta, hogy meghívja "Ő"-t egy szombati vacsorára, nem titkolt szándékkal arra gondolva, bimbózó kapcsolatuk most végre virágba borulhat, és különben is, egyszer egy héten ehetnének végre valami mást is, mint káposztát, például resztelt májat, sósvízben főtt krumplival és ecetes uborkával.
Izgatottan várta "Ő"-t kis lakásában. Levette a könyvespolcról a díszként odatett, - már évek óta üresen álló - chiantis, szalmafonatos borosüveget. Színültig feltöltötte jóféle kannás borral, majd az alját gondosan megtörülgetve - nehogy por- vagy borfoltot hagyjon - letette a szépen megterített asztalra. Egy székre leülve, kalapáló szívvel várta a férfit. Közben kint beesteledett. A szobát csak az asztalon álló gyertya pislákoló, meghitt hangulatot árasztó fénye, és az utcáról bevillódzó kevésbé barátságos bankreklám neonja világította be.
Az órájára pillantott, és látta, hogy még van egy fél órája a férfi érkezéséig. Éppen elég arra, hogy megnézze az internetes levelezését, evvel is csökkentve a benne felhalmozott feszültséget - gondolta. Mindig az internetes körlevelekkel kezdte. Babonás volt, és a levelekbe beágyazott fenyegetések hatására mindjárt továbbította ezeket 10 példányban internetes ismerőseinek. Az első levél címe rögtön felkeltette a figyelmét: Hogyan lehet fölismerni, ha valakit a stroke fenyeget? A téma közelről érintette őt, mert egy évvel ezelőtt apját a halál - pihentetve a kaszáját - ezzel a kórral ragadta el az élők világából. A megelőzést 3 betűs varázsszó jelenti: MBE. Azaz a gyanúsítottat meg kell kérni, mosolyogjon, beszéljen és emelje fel a karjait. Ha ezt a három próbát nem tudja teljesíteni, ez a pillanatokon belül beköszöntő stroke-ra utal. Még egy pótjel is van, öltse ki a nyelvét, ha egyik, vagy másik oldalra megy, csavarodik, ez is a stroke jele. Látta, hogy még 10 helyre továbbítani kell ezt a levelet, de erre már nem volt idő, mert 8 órakor fölberregett a csengő, a férfi pontos volt! Laptopját otthagyva rohant ajtót nyitni, közben a konyhában gyorsan meggyújtotta a gázt a májat tartalmazó serpenyő alatt, - a reszteltmáj csak frissen elkészítve jó - majd odasietett a bejárathoz, és szélesre tárva az ajtót, beengedte a vendégét. Boldogan rámosolyogott, várva, hogy az mintegy válaszként visszaMOSOLYOGJON rá. De a férfi rögtön átölelte, és szorosan magához szorította.
- Így szeretsz? - kérdezte őt Zsazsa, meglepődve a váratlan heves rohamtól.
De férfi NEM VÁLASZOLT! Még mindig átölelve tartva, meg akarta csókolni a nőt. Homályosan felvillant a lány előtt, hogy itt ma nem pirított, hanem leégett máj lesz vacsorára. De mit törődött ő most már azzal! Mohón várta az ígéretes végkifejletet, és egy pillanatig sem habozott belevágni az izgalmasnak ígérkező sorrendcserébe. Beletúrt a férfi sűrű fekete hajába, megharapta a fülcimpáját, és sokat ígérően a fülébe búgta: - Ne olyan hevesen édesem! Érezni akarom az izmos testedet! 
- TARTSD FEL A KÉT KAROD, hogy lehúzhassam ezt a vastag pulóvert rólad!
De ő, mintha semmit se hallott volna, lassan csókolgatni kezdte a nő puha, remegő ajkait. Lassan átadta magát a nő is a kéjes érzésnek, és nyelvével a férfi nyelvét kereste. A férfi ezen felbátorodva vadul egy igazi nyelves csókot adott a lánynak, aki érezte, hogy ez a NYELV egy pillanatra MEGRÁNDULT, majd csak jobbról simogatta az ő nyelvét. A kilazult fogtömés - villant belé. Hányszor elhatározta már, hogy elmegy a fogorvosához, és megcsináltatja a bal felső 4-es tömését. De kinek van kedve fogorvoshoz menni, amíg nem fáj az a fog? És ebben a pillanatban megszakadt a varázs! Eszébe jutott a korábban olvasott e-mail-es, stroke-ról szóló körüzenet.
- Úristen! Szaladt ki a száján akaratlanul, amikor komputergyorsasággal végigfutottak benne a férfi eddigi megnyilvánulásai. Ez az ember pillanatokon belül Stroke-ot kap! Ellökte magától, és retiküljéből kivéve a mobilját hívta a 104-et.
- Jöjjenek gyorsan! Egy stroke-os embert kell megmenteniük!
Dicséretükre legyen mondva, 10 perc múltán ott voltak az ajtaja előtt, pedig a legközelebbi mentőállomás a házuk földszintjén volt. Elvitték a kapálódzó pacienst! A lány megigazította magán a ruháját, és egy kis malíciával arra gondolt: ez a sokat ígérő légyott ugyan zátonyra futott, de meg tudta menteni egy ember életét. Visszament a sötétben villódzó laptopjához. Kicsit megmozgatta a gép kezelésére szolgáló egeret, hogy visszatérjen a levelező programja a képernyőre, és elkezdte tíz helyre továbbküldeni a stroke-ról szóló körlevelet.
Másnap, mikor betért a szokásos étterembe, kit láttak szemei? Igen! Eltalálták! "Ő"-t! Amikor meglátta a lányt, sietve egy ezrest dobott az asztalra, és szinte menekülve, elhagyta a helyiséget. És ekkor eszébe jutott neki a 3 mágikus betű: MBE! De nem ebben a sorrendben, és kiegészülve a jelentésével: B...d Meg, ezt jól Elcsesztem! És abban a pillanatban megütötte a guta! 
Mára már aránylag jól érzi magát, túl van a rehabilitációs tornákon is. És egy tapasztalattal gazdagabb lett: Ne küldjön tovább senki e-mail-es körlevelet 5x, 10x, 20x! Mert evvel csak kellemetlenséget okoz ismerőseinek, és olyanoknak is, akiket nem is ismer!
Persze kivétel is akad! Mint amilyen ez a stroke-os. Minden embernek joga van erotikus élmények és tapasztalatok szerzésére, és a föntieket elolvasva sikeres lehet a légyottja. Ja! És talán elkerülheti a gutaütést is!

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Eliza Beth
#22. 2015. március 22. 09:59
Ez még mindig verhetetlen! :) Nem beszélve a tanterv dicséretéről, az is találó!
Mara
#21. 2012. július 27. 14:22
Drága Andykám, dehogy, dehogy fenyegetés. Csak én voltam nem padló, hanem teljesen a földbe döngölve. Most már tudok levegőt is venni, meg van kedvem olvasni is.
Nem betegségről van szó!

GRATULÁLOK: Mara
andor
#20. 2012. július 26. 17:50
Kedves Mara!
Ezt most fenyegetésnek kell vennem? Szeretettel állok elébe!
Andy
előzmény: Mara hozzászólása, 2012. július 25. 20:32
andor
#19. 2012. július 26. 17:47
Nagyon kedves Katuska barátom!
Ahogy a közmondás, vagy én mondom - mindegy - : Madarat foltjával kell gyógyítani! Ezért rögtön körülnézek, van-e valami ellenszer, még egy lyukasztósra!
Nagy szeretettel Andy!
előzmény: katuska hozzászólása, 2012. július 25. 19:39
andor
#18. 2012. július 26. 17:47
Nagyon kedves Katuska barátom!
Ahogy a közmondás, vagy én mondom - mindegy - : Madarat foltjával kell gyógyítani! Ezért rögtön körülnézek, van-e valami ellenszer, még egy lyukasztósra!
Nagy szeretettel Andy!
előzmény: katuska hozzászólása, 2012. július 25. 19:39
andor
#17. 2012. július 26. 17:35
Kedves EIiza Beth!
Nem ér a játék! Te leskelődsz!
Sok szeretettel Andy
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2012. július 24. 23:17
andor
#16. 2012. július 26. 17:32
Kedves Ancsa! Köszönöm a látogatásodat!
Ha jössz, félre lesz téve számodra mindig egy kis kacagtató. Tudod! A frigóban, jobb oldali felső rekeszben
Szeretettel Andy!
előzmény: ancsa hozzászólása, 2012. július 24. 20:41
andor
#15. 2012. július 26. 17:27
Kedves Answer!
Köszönöm a gratulációt, elismerésed nálam a tollal.hu-n a legmagasabb kitüntetések egyike!
Külön köszönöm a mű jellemzését!
Szeretettel Andy
előzmény: Answer hozzászólása, 2012. július 24. 20:24
andor
#14. 2012. július 26. 17:20
Jaj de örülök, hogy tetszett! Célomat elértem!
Szeretettel Andy
előzmény: ariadne hozzászólása, 2012. július 24. 20:16
andor
#13. 2012. július 26. 17:18
Kedves Csilla!
Lagzi Lajcsi mulatós műsora versenytárs számomra. Örülök, hogy nálad írásommal megvertem. Köszönöm, hogy hozzászóltál!
Szeretettel Andy
előzmény: Csilla hozzászólása, 2012. július 24. 19:26
andor
#12. 2012. július 26. 17:08
Kedves Lyza!
Köszönöm a gratulációt!
Szeretettel Andy
előzmény: Lyza hozzászólása, 2012. július 24. 16:59
andor
#11. 2012. július 26. 17:05
Kedves Balage!
Mosolyod ajándék! Örülök, hogy tetszett!
Andy
előzmény: Balage hozzászólása, 2012. július 24. 16:45
Mara
#10. 2012. július 25. 20:32
Vusszatérek: Mara
katuska
#9. 2012. július 25. 19:39
...röhögéstől kilyukadt oldal begyógyításához nincs valami tipped??
..nagyon tetszett, mint minden, ami a tollad alól kikerül :))
Gratulálok!
K.
Eliza Beth
#8. 2012. július 24. 23:17
Én én ilyeneket olvastam Bp-től Szombathelyig a vonaton. El tudjátok képzelni? :-)))
ancsa
#7. 2012. július 24. 20:41
Nagyon jó. Jót kacagtam. Köszi.
Answer
#6. 2012. július 24. 20:24
Mindig elkápráztatsz.
Ez mostani írásoddal sincs másképp.
A stílus maga az ember.
Ez a stílus egyedi, olvasmányos, és szórakoztató.
Remek betéteket használsz, mit például a szinkronúszó hasonlat.
A végén a csavar már csak hab a kiváló ízű tortán.
Egyszóval, gratulálok!
ariadne
#5. 2012. július 24. 20:16
Hatalmas:))))) Élmény volt.
puszillak:ariadne
Csilla
#4. 2012. július 24. 19:26
Ez megint egy mulatságos írás, jót kacagtam, köszi az élményt.
Lyza
#3. 2012. július 24. 16:59
Hehehe... ez aztán végkifejlet!:))))... Gratulálok írásodhoz!...:))))L.
Balage
#2. 2012. július 24. 16:45
Megmosolyogtalak. Tetszett :o)
Grat!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!