Cinego - új filmek 05/19

Tart születésnapi kéthetes akciónk - minden nap egy új filmmel bővül kínálatunk előfizetőinknek, az eddig megjelent filmek listáját lentebb találhatjátok.

Egy újabb válogatással is készültünk, ezúttal az idei Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének korábbi Cinegón elérhető alkotásait gyűjtöttük össze.

 

A húszas-harmincas évei fordulóján járó Julie története zajos sikert aratott a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, elnyerte a legjobb színésznő díját.
Julie-t négy éven keresztül követjük, a norvég lány a szerelmi életében és karrierjében is a helyes, sorsfordító döntéseket próbálja meghozni – még ha egyszer megfontolt, máskor elhamarkodott választásaival fájdalmat is okoz a szeretteinek, vagy éppen saját magának. Ahhoz, hogy Julie élete egyenesbe jöjjön, először önmagát kell megtalálnia és elfogadnia – rögös út vezet ennek a beismeréséhez.

Új filmek előfizetőknek

Kétéves indulásunkat ünnepelve május 15-től kezdve két hétig minden nap új filmmel készülünk előfizetőinknek. Eddig ezek a címek jelentek meg:
• A beszéd
• Lufi
• BP Underground Rock részek
• Sarlatán

Holnaptól pedig a Szupernóva lesz elérhető, de jövő vasárnapig még sok új filmmel jelentkezünk!

 

A 75. Cannes-i Filmfesztivált május 17. és 28. között rendezik meg. A versenyprogram zsűrijét idén is elismert rendezőkből, színészekből, filmesekből választották. Válogatásunkban összegyűjtöttük az idei zsűritagok korábbi alkotásait.

 

Irány a Cinego!


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!