BUDAPEST VARIETÉ SZENVEDÉLY ÉS EROTIKA

2021-ben a RAM színház biztosít helyszínt az előadás sorozatnak, ahol egy teljesen új koncepcióban szórakozhat a nagyérdemű szeptember 30. - Október 10. között csak 8 előadás erejéig

 

 

Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina Budapest Varieté 2021 -es előadásra elrepítik a nézőket a Szenvedély és Erotika világába. A forró hangulatú előadáson nemzetközi revűk és varieték sztárjai jelennek, úgy, ahogy Magyarországon eddig még nem láthattuk őket.

A lélegzetelállító műsorszámok, az erotika ízléses világát varázsolják a színpadra. A monte carlói, moszkvai, olaszországi, és spanyolországi nemzetközi cirkusz fesztivál arany, ezüst és bronz díjazottjai és a párizsi Moulin Rouge fellépőjével egy színpadon kápráztatják el a nagyérdeműt!

Fellépők:

- Dias Brothers a montecarlói Nemzetközi ifjúsági Cikruszfesztivál arany díjasai. A testvér páros elképesztő akrobatikus ügyeséggel rendelkeznek amit az úgynevezett ikária műsorszámba mutatnak be, hiszen ők ebben a világ legjobbjai között szerepelnek.

 

- Ivan Peres A Moulin Rouge fellépője a montecarlói Cirkusz Fesztivál ezüst bohóc díjas artista művésze. Kézegyensúlyzó műsorszámával bemutatja az erő, az elegancia és a lehetetlennek tűnő kezén álló trükkök lenyűgöző kombinációját.

- Bogdán Bettina Légtornász a fürdőkádban, a szexi fiatal hölgy különleges még Magyarországon nem látott produkciója! Egy szenvedélyes és erotikus műsorszám, amiben vonzó nőiesség és különleges trükkök látványos és forró fürdőszobai hangulatot varázsol a színpadra.

- Duo Ebezener Arany díjjal kitüntetett duó akik a klasszikus balett és a modern akrobatika találkozását ötvözik. A kubai művészek ötvözik a balett és a varieté művészetét ahol bemutatkozik a szenvedély, szerelem és a forró erotika.  A világon egyedülálló műsorszám!

- A Body Trapeze a világon egyedülálló és ámulatba ejtő számzsáner , melynek különlegessége, hogy a trapézt emberi test formázza. Tüzes élményre hívogat e lebilincselő páros a szenvedély és erotika világába. Vellai Krisztina és Bogdán Bettina

 

- A Tangó Santiago Marcel és Eötvös Krisztina Akrobatikus elemekkel díszített táncprodukció amivel egy esszenciális szenvedélyes hangulatot adnak a Budapest Varieté előadásának. Az argentin tangó érzésvilág magával ragadó hangulata a férfi és a nő bensőséges kapcsolata, az olykor vidám, némelykor melankolikus, de mindenkor szenvedéllyel töltött tánc által.

 

-  Cyr Wheel Tango Földváry Balázs és Vellai Krisztina különleges műsorszámuk a LED karikában, amiben mozgás közben mutatnak be akrobatikus mutatványokat tangó köntösbe öltöztetve. Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet és erotika. A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető.

 

- Az énekes díva Czigány Judit, a kivételes énekesnő káprázatos hanggal és erotikus kisugárzásával elrepíti a nézőket a vágyak szigetére.

 

A Tánckar Többszörös díjnyertes verseny- és show-táncosok többek közt a Szombat Esti Láz és a Dancing With The Stars Tv műsorok táncosaival összeállított

 tánckar, akik érzelemdús és látványos táncokkal teszik színesebbé a szenvedély és erotika világát.

 

-  Az est házigazdája ismét Kőhalmi Ferenc a sármos és humoros műsorvezető és bűvész, aki varázslatos kisugárzásával kalauzolja végig a közönséget az erotika világán.

- További nevetésről pedig a varieté és cirkuszvilág oscar díjával és a Charlie Chaplin díjjal kitüntetett Andrey Jigalov gondoskodik, aki az egyik legjobb és legnépszerűbb varieté komikus a világon. Különleges és karakteres humorával meghódította a nemzetközi varietéket és revűket.

A Vacsora

-          A Séf A Budapest Varieté exkluzív vacsora megálmodója, tervezője Borda Attila a Spirit Hotel konyhafőnöke, aki mesteri svédasztalos vacsorát varázsol a Budapest Varieté vendégei számára! Felejthetetlen ízvilág Magyarország 5 csillagos mesterszakácsától.

 

Vacsora és előadás vagy csak előadás!

- Dinner & Show - Előadás előtt egy exkluzív svédasztalos vacsora a Spirit Hotel konyhafőnők ajánlásával, ahol a vendégek a színházterem asztalos szektorába foglalhatnak helyet ahol kedvenc italát kortyolgatva úgy élvezheti végig az előadást, mint egy igazi varieté vagy revü színházban.

- Csak Előadás - A székes szektorban kényelmes színházi székekben foglalhat helyet a nagyérdemű és önfeledt szórakozhat a Szenvedély és Erotika című előadáson, akár egy pohár itallal a kezében.

 

Video promo: https://www.youtube.com/watch?v=c-1g4jm4oBc

 

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Koncz Gábor újabb díjat kapott!