Bárcsak minden húszéves ilyen lehetne!

Jubileumi minialbum és klipek a Hősöktől!

 

Megjelent a Hősök jublileumi minialbuma, melyben nem kisebb nevek működtek közre, mint Deego, Siska Finuccsi, Tkyd, Essemm és Sub Bass Monster...

 

Beágyazható klipek és dalok:

Tárt karok: https://youtu.be/aGxfVoSPwf8

Szó fel 3. közr. Deego, Siska Finuccsi, Tkyd, Essemm, Sub Bass Monster & Brash

 https://youtu.be/BtS-wzJfbXM

Maradona: https://youtu.be/k1n_zB8UBXE

Kifelé: https://youtu.be/1VegbagRY1k

 

A Hősök 2001-es októberi alapításának évfordulójára készült el a négy új track-et tartalmazó „Húszas" minialbum. A 'féllemez' zenéit nem meglepőd módon Mr. JoeKer, azaz Komjáti Ádám jegyzi.

„A szülőhely adta biztonság és a gyermekkori élmények visszatérése a központi téma a 'Tárt karokban'. A videóklipet itthon, azaz Veszprémben forgattuk" - meséli Eckü.

„A 'Szó fel 3.' pedig igazi posse track, a sorozat méltó záró része, melyben a csapat régi alaptagja, Brash nyolc év után ismét velünk rappel, de persze ne feledkezzünk meg az olyan nagyszerű barátokról, mint Deego, Siska Finuccsi, Tkyd, Essem és Sub Bass Monster, akik szintén felbukkannak ebben a dalban."

Mellettük a koncerteken látható élő felállás énekesnőjét, Szélinger Annát két trackben is hallhatjuk a minilemezen (Tárt karok, Kifelé).

„Ez egy rövid, tömör, de változatos lenyomat, mely egyszerre több világot mutat be koncentráltan... Hősök módra" - teszi hozzá.

 

 Jubileumi koncert Veszprémben december 3-án! https://www.facebook.com/events/539684200442096

https://www.facebook.com/hosokveszprem/

http://www.instagram.com/ecku

http://www.instagram.com/menthamadafaka

www.goldrecord.hu

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek