Balage: A Szépség és az Édesség

Múlt hét hétfőn az a megtiszteltetés érte a Tollal.hu szerkesztőségét, hogy részt vehettünk egy varázslatos gálán, ahol a Szépség és az Édesség tökéletes egybefonódásának lehettünk tanúi.

 

Ugyanis ezen a napon avatták fel a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel legújabb kiállítását, a „So Delicious Fashion"-t, melyben a divatszakma és a cukrászat legjobb magyar mestereinek együttműködéseként megalkotott műremekek kerültek bemutatásra.

Az esetleges félreértések elkerülése végett tisztáznánk, hogy nem a cipő alakú torták, vagy éppen az erotikus töltetű ehető ruhaneműk létrehozása volt ennek az exkluzív eseménynek a célja, hanem az, hogy megmutassák, minden ruhához létezik hozzáillő desszert is. Így megcsodálhattuk az egymáshoz tartozó legédesebb ruhák, és legdivatosabb sütemények közös kompozíciójait. Nem véletlen, hogy a rendezvény mottója: „Legyen bármilyen stílusod, megtalálod az öltözködésedhez tökéletesen illeszkedő desszertet!"

Mivel a szervezők arra is figyeltek, hogy a lehető legkülönbözőbb stílusok is képviselve legyenek ezen a kiállításon, ezért tíz, igencsak eltérő stílusú magyar divattervező lett felkérve a ruhaköltemények megkomponálására. Éppen emiatt, valószínűleg mindenki fog találni a bemutatott ruhakülönlegességek között olyat, mely el fogja bűvölni, ugyanakkor pont ezen változatosság az oka annak is, hogy valószínűleg senkinek sem fog minden darab tetszeni. Mindenesetre az biztos, hogy a hozzá illő cukrászati remekekkel együtt mindegyik zseniálisan mutat. És bár azt el lehet mondani, hogy az öltözékek között volt olyan, mely önmagában nem nyerte el a szerkesztőségünk ízlését, ugyanez a pohárkrémekről és a süteményekről már egyáltalán nem állítható. Mindegyik desszert habkönnyűnek, lágynak, és ami a legfontosabb, kifejezetten finomnak bizonyult. Minden egyes falattal olyan ízvilággal szembesültünk, mely teljesen elvarázsolta a kóstolót.

Ritkán szoktunk ajánlót írni, viszont ezt a kiállítást tényleg érdemes mindenkinek meglátogatni, már csak azért is, mivel a „So Delicious Fashion" 2014. október 12-ig ingyenesen megtekinthető a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel halljában.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
szerkesztőség
#7. 2014. október 1. 05:32
Valóban rendkívüli élmény volt, remek párost alkottak a desszertek a ruhákkal. Köszönöm, hogy erre jártál, és mi mást kívánhatnék, mint hogy remek napot neked is!
Balázs
előzmény: Juhász Kató hozzászólása, 2014. szeptember 30. 20:20
szerkesztőség
#6. 2014. október 1. 05:31
Köszönöm, hogy olvastál!
Szép napot neked is!
Balázs
előzmény: Answer hozzászólása, 2014. szeptember 30. 19:43
szerkesztőség
#5. 2014. október 1. 05:29
Ne haragudj, nem szerettelek volna becsapni. :'o(
Próbáltam a bevezetőben előre szólni, hogy mi várható...
Mindenesetre örülök, hogyha tetszett ;o)
Szép napot!
Balázs
előzmény: Mara hozzászólása, 2014. szeptember 30. 14:46
Juhász Kató
#4. 2014. szeptember 30. 20:20
Különleges párosítás.
A képek magukért beszélnek.
Köszönjük, hogy megosztottad.
Answer
#3. 2014. szeptember 30. 19:43
Kiváló élmény lehetett, örülök, hogy megosztottad!
Mara
#2. 2014. szeptember 30. 14:46
Kedves Balage!
Engem egy kicsit becsaptál, mert elbeszélést vártam, frappáns címmel, de annak örülök, hogy szép élményben volt részed.
Szeretettel: Mara
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek