Auguszt Bárió: Újrakezdeni mindennap

A mindennapokban átélhető, szép pillanatokról és a szeretet mindenen átsegítő erejéről szól Bárió új dala

 

 

 

Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/Jd_SA0aaTt4

 

Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció..."

 

„Újrakezdeni minden nap, rászolgálni, amit Isten ad, és csak a szeretet vihet tovább. A mai világban mindenki szenzációt keres, provokál, azonban én és ez a dal ezzel nem szolgálhatunk. Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció, ez egy csendes dal, és hiszem, hogy életünk nagy pillanatai olykor csendben történnek meg" - mondja Bárió.

 

A kilencvenes években méltán híres egykori fiúcsapat, az AD stúdió énekes-zeneszerzője új számában ismét maga írta a szöveget. A dal lírikus szövege, hangulata az élet szépségének megélésére és a szeretet erejében való hitre buzdít.

" Egyszerűen kifolyt belőlem a refrén, így kompletten. Mintha valami - ez talán képzavar, de mégis - láthatatlan hang diktálta volna. Végleges formáját a nyáron nyerte el, és én végig biztos voltam benne, hogy ez egy fontos dal lesz, nemcsak nekem.

Sok rajongóm számára a dal a régi ad studios slágereket idézi, sok új rajongónak pedig egy igazi 2021-es trendi felvétel, amit jól esik hallgatni." -meséli Bárió.

 

A videóklipet csodálatos helyszínen, a Kaposvár melletti Deseda tavon és környékén forgatták. A videóban az énekes mellett a kaposvári Roxszínház tehetséges, fiatal táncosai szerepelnek, akiket jó nézni, ahogy egyszerűen csak önmagukat adva, nevetgélve beszélgetnek, és fürdőznek a tóban, majd a történet szerint, elindulnak egy csodás hang irányába egymás kezét fogva ...

Ez a dal az énekes-zeneszerző készülő, Bárió 55 című új albumának előfutára, amely várhatóan jövőre jelenik meg.

 

https://www.facebook.com/augusztbario

https://open.spotify.com/album/7sNmPy..

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek