ANGYALBÉRLETET AJÁNDÉKOZ HÁROM RÁSZORULÓ CSALÁD RÉSZÉRE A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZ

****

 

 

 

A Veszprémi Petőfi Színház három rászoruló, színházszerető veszprémi család részére Angyalbérletet ajándékoz. A teátrum vezetése december 22-ig várja közönségének ajánlását a jelentkezes@petofiszinhaz.hu e-mail címre: véleményükre számítva és javaslataik alapján választják ki azt a három családot, akik a legjobban örülnének a színház ajándékának.

 

Tovább folytatódik a színház Maradj otthon, majd mi megyünk! elnevezésű programsorozata is, Balatonfüred, Balatonalmádi, Hidegkút, Tótvázsony és Nemesvámos után december 17-én 16:00 órától az Életöröm Nyugdíjas Otthon, a Cholnoky lakótelep és az Alkotmány utca lakói találkozhatnak a társulat művészeivel, a Völgyikút Idősek Otthonának szobáiba pedig a társulat által felöltöztetett mini karácsonyfák kerülnek majd.

 

A Veszprémi Petőfi Színház idén is csatlakozik a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű kezdeményezéséhez, az Esőember című előadásukra ajánlanak fel két db színházjegyet, aminek birtokában a szerencsés nézők az igazgatói páholyból követhetik figyelemmel az előadás 2021. április 2-án, az autizmus világnapján. A nézőket az előadást követően exkluzív vacsora várja a színház előcsarnokában a szereplőkkel együtt, és olyan dedikált relikviákkal gazdagodhatnak, amelyeket Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas, érdemes művész használ az előadás során.

 

A fentieken túl pedig Tavaszi bérletkör néven újraindították bérletezésüket, melynek keretében az eddig megvásárolt, de fel nem használt bérleteket beválthatják a nézők a tavaszi előadásokra.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek