A Zeneakadémia Nagytermében ad szólóestet Farkas Gábor

Idei estjének műsorát elsősorban Schubertnek, illetve a zeneszerző Liszt által komponált átiratainak szenteli

 

MVM Koncertek - A Zongora

Japánban aratott sikerei után újra a Zeneakadémia Nagytermében ad szólóestet Farkas Gábor zongoraművész

 

Március 3-án Farkas Gábor zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat.

A világhírű magyar, Liszt-díjas zongoraművész, Farkas Gábor, generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoristája, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, több nemzetközi zongoraverseny győztese, és a világ legjelentősebb zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Napjainkra immár számos szólólemeze látott napvilágot a Warner Music Hungary, a Hungaroton, a Toccata Classics London, valamint a Steinway & Sons Records gondozásában. Kiváló tehetségét és eddigi pályafutását a magyar állam Liszt és Junior Prima díjjal ismerte el, valamint egyben Steinway Artist is, és az Aoyama Music Award birtokosa.

 A New York-i Carnegie Hall, Lincoln Center, a brüsszeli BOZAR, a berlini Konzerthaus, a madridi Auditorio Nacional de Musica, Tokyo után újra a Zeneakadémia Nagytermében köszönthetjük a kiváló zongoraművészt.

 

Idei estjének műsorát elsősorban Schubertnek, illetve a zeneszerző Liszt által komponált átiratainak szenteli.

 

Az eredetileg Bogányi Gergely estjeként meghirdetett koncerten a világjárvány miatt nézők személyesen nem lehetnek jelen. A live-streaming módon közvetített koncertre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában.

 

A jegyvásárlás linkje: https://online-azongora.jegy.hu/#/event (A fenti linket a jegy.hu honlapon a címoldal felső sorában található „Online" szövegre kattintva érik el, ahol az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat az 1. helyen szerepel a partnerlistában.) A jegykategóriák: 1.500 Ft-ért egy link vásárolható, mellyel a koncert élőben nézhető és hallgatható meg. A családi jegy ára 3.000 Ft: sokan jelezték, mivel a koncertet egy monitoron több családtag is egyszerre szeretné meghallgatni, szívesen vásárolnának családi jegyet, mert a hangversenyteremben is minden személynek külön jegyre van szüksége a koncert látogatásához. A közönség ezzel is a koncertek megrendezését támogathatja, természetesen önkéntes alapon. A támogatói jeggyel pedig (5.000 Ft) lehetőség van a sorozat további támogatására.

Az elmaradt koncertek kárpótlásaként bérleteseink és jegyvásárlóink díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg a koncertet az alábbi linken található kérdőív kitöltésével. Ily módon is kísérletet teszünk elmaradt koncertjeink részleges ellentételezésére. Az ingyenes csatlakozást biztosító kérdőív kitöltésének határideje március 1. (hétfő) 23 óra, így még lesz elég időnk az információs csomag elküldéséhez:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUOCkY2BbpTBCyjguvFLwlksKfvvKDABL81CIDmir_CDDI_g/viewform?gxids=7628

 

2021. március 3. (szerda), 19.30 óra - Zeneakadémia Nagyterem

Farkas Gábor zongoraestje - „MVM Koncertek - A Zongora"

(Nézők nélkül - Live streaming)

Schubert: 4 Impromptus, Op. 142, Schubert-Liszt: Soirée de Vienne, No. 6,

Schubert-Liszt: Soirée de Vienne, No. 7,

Strauss-Grünfeld: Soirée de Vienne, Konzertparaphrase über Fledermaus. Op. 56

 

A koncert rendezője a Besszer Koncert Kft.

Jegyvásárlás a www.jegy.hu (Online koncertek) menüpontban.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek