A sürgősségi osztályon

Volt már Ön tökön rúgva?

 

Középkorú, jókedélyű sebész és a nővér állnak készenlétben a sürgősségin. Szerencsés éjszakájuk lesz, ha így folytatódik, ahogyan kezdődött a váltás, gondolták ők, beszélgethetnek, kávézhatnak, de meg sem ihatták még a feketét, amikor kopognak az ajtón.
A nővér felkel, ajtót nyit, majd odaszól az orvosnak: gyilkossági és öngyilkossági kísérlet.
- Jövök, hallatszott az orvos hangja, aki a kis kávézófülkéből sietve igyekezett a rendelőbe. Csodálkozva megpillantotta a betegként jelentkezőt, aki hetven év körüli lehetett, miniszoknyában, majd köldökig kivágott blúzban, az „ütközők" kipeckelve, félig kidobva, ujjnyi vastag smink bedobva. Hm, majdnem szemrevaló, villant át az orvos agyán.
- Mi a problémája, hölgyem?
- Gyilkossági és öngyilkossági kísérlet.
- Hogyan?
- Az autót vezettem, mivel meleg volt, bugyi nélkül voltam. A mellettem ülő férfi pillanat alatt átnyúlt az anyósszékről, és belecsípett a nemi szervembe. Úgy felizgultam, hogy félrerántottam a kormányt, ez által kis híján összeütköztem egy hatalmas teherautóval. Meghalhattam volna, de ez nem minden, közben meg a nemi szervével a fenekemet veregette.
- Jó nagy lehetett neki, ha ezt az anyósszékről megtehette - jegyezte meg az orvos.
- De doktor úr! Tréfál velem? Én még most is remegek az izgalomtól. Kérem, vizsgáljon meg engem! Képzelheti, az izgalom miatt, meg a fájdalom miatt, azon törtem a fejem, hogy öngyilkos leszek. Érti, ugyebár?
- Vetkőzzön le, és feküdjön az asztalra.
- Meztelenre vetkőzzek?
- Nem, csak a bugyit vesse le.
- Nincs rajtam. Hogy vessem le?
- Akkor csak feküdjön az asztalra.
Az orvos vizsgálva a nőt, a szeméremajkakon kék foltot lát.
- Asszonyom, ez nem friss csípés!
- Nem is. Három nappal ezelőtt történt.
- Felkelhet.
- De nem vizsgált meg.
- Nézze, én sebész vagyok, nem nőgyógyász. A vaginát nem vizsgálom meg. Tesz feljelentést a tettes ellen?
- Nem, de pszichiáter, az kell nekem. Még most is rettenetesen fel vagyok izgulva.
A sebész testvére a pszichiáter, úgy gondolta, megtréfálja egy kicsit az öccsét.
- Na lássuk csak, asszonyom - mondta az orvos, leült a számítógéphez, elkezdett gépelni, hangosan mondva a szöveget. X.Y. három nappal ezelőtt bugyi nélkül hajtotta az autóját, amikor a mellette ülő férfi - aki ellen nem tesz feljelentést -, belecsípett a szeméremajkába. Ezzel fájdalmat okozva...
- Doktor úr, nagyon, nagyon, de tényleg nagyon, nagyon nagy fájdalmat okozva. Mellékesen, volt Ön már tökön rúgva? Ha nem, hát hallotta, úgy fájt, mintha Önt tökön rúgták volna.
- Jól van, írom tovább. Nagyon, nagyon, de tényleg nagyon, nagyon nagy fájdalmat okozva, mintha engem tökön rúgtak volna, kis híján megölte a férfi a hölgyet három nappal ezelőtt.
- A fenékveregetést se hagyja ki!
- A fenekét nem hagyom ki, amit a férfi a nemi szervével ütögetett. Miután még mindig izgalmi állapotban van, pszichiáter véleménye szükséges.
- Doktor úr, okvetlenül, azt is írja oda.
- Okvetlenül, doktor úr, azt is oda írjam.
- S ü r g ő s e s e t - írta az orvos a végére, de ezt nem mondta hangosan.
- Tessék, asszonyom, holnap, mivel most éjszaka van, jelentkezzen a pszichiáternél.
Másnap csörög a sebész telefonja. A testvére hívta.
- Mikor komolyodsz már meg? Mellékesen velem is meg akarta nézetni a nunáját, de én azt ajánlottam, hogy nőgyógyászhoz küldöm, és minden rendben lesz. Tudod mit mondott?
- Honnan tudnám!
- Majd most megtudod! „Nem lehet, mert a nőgyógyász csípett meg."

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mara
#10. 2014. február 3. 10:39
Drága Csilla!

Megörültem, amikor megláttam a nevedet.

Köszönöm az elismerésed. Jól esett.

Szeretettel puszillak: Mara
Csilla
#9. 2014. február 2. 20:04
Kabaréba való! :-)

Azért ezt ilyen viccesen nem mindenki tudja ám elmesélni :))))

Jót derültem, kedves Mara.

Puszillak:

Csilla
Mara
#8. 2014. január 31. 21:05
Drága Báró!

A lényeg az, hogy nem felejtettél el.

Szeretettel: Mara
Mara
#7. 2014. január 31. 21:03
Drága Évikém!

Most dühöngtem egy sort, mert a barátnőmnek írtam szerb nyelven, nem tettem vissza a magyarra , és vidáman írtam Neked a levelet. Amikor felpillantottam, volt mit látni!
Még szerencse, hogy van radír a számítógépen.
Rátérek a témára.
Szerintem mindenki öltözzön ízlésesen, de ne felejtse el a korát. Ezzel egyetértek Veled.
Én nyáron szeretek 3/4-es nadrágban és rövid ujju blúzban menni, néha legjobb lenne ruha nélkül, olyan nagy a hőség, de nudista utcákat még nem fedeztek fel. :)))))
Örülök, hogy ilyen sok gondolatot váltott ki benned ez a kissé pikáns írás.
Most én is elárulok Neked valamit. Lehetem huszonéves, amikor a volt Jugoszláviában megjelentek a porno kazetták. Tilos volt a nyilvános alkalmazás. Az újvidéki barátnőm férje (naná) megszerzett egyet. Hívtak menjek el Újvidékre, és megnézzük. Persze, hogy azon a hétvégen robogtam hozzájuk. Besötítettünk, és nekiültünk nézni a pornót. Hát bevallom, egy cseppet sem kötötte le a figyelmememet, ellenkezőleg, semmi plánet nem láttam benne. Ültem, és hallgattam. Vemdég lévén, nem akartam szólni. Végezetül is nem tarthattam a számat, és felajánlottam, a többit nézzék meg ők ketten, inkább beszélgessünk, és örüljünk egymásnak. Kisült, ők sem akartak szólni tekintettel énrám. Nos ennyit az én pornóélményemből.

Szeretettel ölellek és puszit is küldök: Mara
Báró von Shenczky
#6. 2014. január 31. 19:01
Olyan izgalomba jöttem, :) hogy el is felejtettem hozzászólni pikáns történetedhez, drága Mara! Így visszatértem, hogy gratuláljak! :)
siktár éva
#5. 2014. január 31. 16:00
Drága Marám!
Nem gondoltam, hogy igaz történet, bár, amikor az ominózus riportot megtekintettem, az a hölgy is majdnem engedett betekinteni az intim testrészeibe,aztán lehet, hogy rajta sem volt bugyi. Az, hogy a melle is ki-kikandikált, az már megszokott a mai világban, a festék az arcán szintén vakolatot képezett, de messziről még jól nézett ki - aránylag -. Tudod, én mindig utáltam azt, ha egy negyven, ötven, hatvan, hetven, netán nyolcvan éves nő tininek akar látszani és úgy is öltözködik, no meg úgy is viselkedik.
Tudod, megmondom Neked őszintén egyszer belekukkantottam egy ilyen ingyenes szexvideóba a neten, hát azt hittem elájulok, te jó ég, hogy ott mik vannak? És most így ahogy írtad ezt az igaz történetet, az ütögetést igen csak el tudom képzelni, mert "itt" láttam, igaz, hogy nem európai, hanem afrikai...:-))))


Elhiszem drága Marám, hogy "fetrengtetek a nevetéstől".
No puszi drága Mara, ezt a témát jól kitárgyaltam...
Évi
előzmény: Mara hozzászólása, 2014. január 31. 15:11
Mara
#4. 2014. január 31. 15:11
Drága Évikém!
A hozzászólásodon én is jót kuncogtam. Hát az ütögetés szerintem is egy kicsit túlzás, de hidd el, igaz történet. Maga a sebész mesélte el nekünk. Fetrengtünk a nevetéstől.

Puszillak: Mara
siktár éva
#3. 2014. január 31. 10:51
Jajj, hát olyan izgalomba jöttem, hogy el sem köszöntem Tőled drága Marám, figyeld már!D:-)))

Szeretettel ölellek és gratulálok!
Évi :-)
siktár éva
#2. 2014. január 31. 10:48
Nagyon jó, drága Mara, imádom a humorodat!
"Hetven év körüli, miniszoknya, köldökig kivágott blúz", szupernagyi...vagy dédnagyi...

Erről az írásodról eszembe jutott egy riport, egy híres énekesnő volt az alany - hetvenvalahány éves - azt nyilatkozta, hogy igenis, neki még mindig szüksége van a heti háromszori - vagy akár mindennapi - szexuális együttlétre. Ilyen is van, el tudom képzelni. Azt nem tudom, hogy mekkora a maximum "méret", mennyi az a távolság, ameddig még "elér", de végül is ezt is el tudom képzelni, hogy lehet vele ütögetni a popsit. DDDDD) :-))))))
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek