A pesti lány

A megyeszékhely elit negyedének közepén áll a háromszáz négyszögöles telek utcafrontján, a négyszobás, dupla komfortos, kétszintes családi ház, ....

 

 

......amely külső megjelenését tekintve, a szomszédokhoz képest, meglehetősen szerénynek tűnik. Nem véletlenül, mert tulajdonosa, Korpás Dezső, a tehetséges és jómódú építési vállalkozó, nem akar feltűnő házban élni. Szereti a tágas tereket, a kényelmes bútorokat, a meleg színeket a bútorszövetekben, a függönyökben és a drapériákban. Mióta kirepültek a gyerekek, ketten kergetik egymást a feleségével a százhúsz négyzetméteren, mégsem jut eszébe, hogy eladják az ingatlant és vegyenek helyette egy kisebbet.  Amíg nem okoz gondot a fenntartása, addig csak maradjon meg a ház, a virágoskertjével, a sétányával, a kert végében a szabadtéri kemencével és a grillezővel.

 

Ma ünneplik felesége ötvenötödik születésnapját, megbeszélték Danikával, a harminckét éves fiával, hogy ez jó alkalom ahhoz, hogy hazahozza és bemutassa a családnak a kedvesét, Kovács Sacit, akit Dezső már egy éve ismer, és akit el tudna képzelni menyének is.  Ideje megállapodnia Daninak is, aki a fővárosban lakik, egy kertvárosi háromszobás lakásban, melyet szülői segítséggel, de javarészt saját megtakarításából két évvel ezelőtt megvett. Minisztériumban vezető menedzser, négy nyelven beszél, jogász-közgazdász a végzettsége, jó a fizetése, és ha nem akar nagypapa korban kicsi gyereket nevelni, akkor ideje lenne megházasodnia.

 

Két nappal ezelőtt Dezső elárulta Katusnak Saci érkezését, és felesége attól kezdve állandóan azon töri a fejét, milyen lehet ez a lány, akit hazahoz Dani, s hiába próbálta megnyugtatni, hogy egy talpraesett, okos, csinos, vagány fiatal nő, felesége máris ellenszenvvel viseltetik a lány iránt, mintha elrabolná egy szem fiacskáját, és eltűnne vele valahol Európában. Elég baj az, hogy Julcsi lányuk követte szerelmét Dániába, ahol kezdő szakorvosként tárt karokkal és magas fizetéssel várták a sebész vejüket. Julcsi közgazdász, ám odakinn nem dolgozik, a két- és négyéves lányait neveli, közben egyetemre jár, dánul tanul, mert fejébe vette, hogy Dániában a kortárs magyar irodalmat akarja népszerűsíteni, ahhoz azokat le kell fordítani.

 

Dezső már elolvasta az újságokat, ám továbbra is ott ül a dohányzóasztalnál, kedvenc foteljében, és élvezi a kellemes hőmérsékletet, mert idebenn csak huszonhat fok van, odakinn pedig legalább harmincnégy. Ez a klíma előnye, pedig Katus mennyire ágált ellene, amikor beszereltette, holott az asszonynak nagyobb szüksége van rá, amióta belépett a változó korba, és mint minden nőtársát, őt is megviselik az ezzel járó testi és lelki tünetek. Felesége szeme sarkában a pókhálószerű finom ráncokat eltünteti a kozmetikus, a kisebb-nagyobb hibákat elfedi a smink, igazán csinos Katus, vékony, és jól öltözködik, ezzel nem is lenne baj, csak ne lenne ennyire háklis, amely korábban nem volt rá jellemző. A legnagyobb magyar bank megyei fiókját vezeti, szakmájában hideg fejjel képes átfogó stratégiai döntéseket hozni, miközben idehaza szétszórt és ideges, gyakran fáj a feje és nyűgös, legtöbbször maga sem tudja, hogy mi a baja. Időnként Dezső úgy érzi, hogy nem is házastársak, csupán egy fedél alatt élő barátok, mert a szexuális életük havi egy-két alkalomra korlátozódik, amióta Katus kitalálta, hogy aludjanak külön szobában, mert Dezső horkolásától nem tud pihenni. Harminchárom évig nem zavarta Katust férje horkolása, igaz, Dezső sem tette szóvá eleddig felesége fogcsikorgatását, és ezután sem áll szándékában az asszony eme kellemetlen szokásának felhánytorgatása.  Egy hétig játszotta a sértődöttet, majd abbahagyta és visszatért a korábbi jókedve, pusztán egyre kevesebb időt töltött otthon, mondván, hogy munkája elszólítja távolabbi településekre is, hogy megtarthassák az eddigi életszínvonalukat, és ha szükséges, anyagilag is segíthessék két gyereküket. A szépséghiba ebben csak az, hogy egyikük sem szorul rájuk, de ezzel Katus nem foglalkozik, elfogadja férje indoklását, és igyekszik hasznosan eltölteni a felszabadult idejét. Sőt, megtoldja azzal, hogy bejárónőt fogad, akire rábízhatja a takarítást, mosást, vasalást, az esti meleg vacsorát pedig a közeli étteremből hozatja.

 

Annyira formális a házasságuk, hogy igazából egyiküket sem érdekli, mi történik a másikkal. A baráti körükben szokásos összejöveteleken kiválóan alakítják a szerető házaspár szerepét, sőt, időnként úgy súgnak, búgnak, enyelegnek egymással, mintha ifjú házasok lennének.

-                  Gyere, Dezső, kész a reggeli!

-                  Megyek, drágám!

 

A kert felőli fedett teraszon, a párnákkal bélelt rattan ülőgarnitúra asztalán terített Katus, ahol békésen, a frissen vágott fű illatát élvezve, elkölthetik a reggelit.

-                  Mikor érkeznek Daniék?

-                  Úgy beszéltem meg velük, hogy egy órakor találkozunk, a Chéz Dorian teraszán. Este meg grillezünk, és holnap ebéd után mennek haza.

-                  Mondd szívem, milyen lány ez a Saci? Komoly ez a szerelem, vagy csak a szokásos futó kaland?

Aggódik a drágám, mosolyog Dezső, és igyekszik érzelemmentesen válaszolni a kérdésre, nehogy kiderüljön, hogy csorog a nyála a lány után, sokkal szebb és okosabb, mint a szeretője, pedig Rita sem megvetendő, a két lány közötti hatévnyi korkülönbség ellenére. A sors fintora, hogy Rita éppen Danival egyidős, érdekes, ez eddig fel sem tűnt neki.

-                  Katuskám, ez már komoly kapcsolat.

-                  Miből gondolod?

-                  Meglátod, mekkora összhang van közöttük.

Nem magyarázkodik tovább, nehogy elárulja magát, mekkora hatással van férfiasságára a vidám, nevetős, magas, nyúlánk alakú, szép arcú, kedves lány.

Katus nem néz a férjére, így is pontosan tudja, mit gondol a férfi. Jól elcsavarta Saci a fejét, ezért egyre nagyobb kíváncsisággal várja a találkozásukat, és zsigereiben érzi, hogy ez a pesti lány végérvényesen megnyerte családja férfi tagjainak szimpátiáját. Máskor is hozott haza Danika egy-egy kislányt, akik mindig más-más típust képviseltek, és a fia szívét láthatóan nem ejtették rabul.

-                  Holnap délután hazamegyek, meglátogatom a szüleimet és csak hétfő este jövök vissza.

-                  Jól van, drágám, ahogyan akarod.

Dezső fejében járnak a kerekek, mielőbb küld egy sms-t Ritának, hátha nincs olyan programja a lánynak, amit nem tud lemondani vagy elhalasztani és együtt tölthetik az éjszakát. Egyre szorosabban kötődik a fehér bőrű, kék szemű, fekete hajú, feszes húsú középmagas lányhoz, aki ott kerek és annyira, amennyire azt férfiként élvezetesnek tartja.  Öt éve ismerkedtek meg, és Rita azonnal felébresztette benne a vadászösztönt, és maga sem gondolta, hogy ebből szerelem lesz, inkább egy liesonnak indult. Csakhogy nincs az a vas, amely fel ne hevülne a tűzben, márpedig Rita ért ahhoz, hogyan kell tábortüzet varázsolni a zsarátnokból.

-                  Délelőtt lesz egy kis dolgom, de délre hazajövök. Köszönöm a reggelit!

Az asszony még ottmarad a teraszon, rágyújt, iszik még egy korty kávét és megvárja, míg férje átöltözik, kiáll a kocsijával a garázsból, gondosan visszazárja a garázsajtót, majd elhajt. Kilenc órára várja a fodrász, tizenegyre végez, és mire hazaér Dezső, netten, fitten várhatja, hogy elvigye az ünnepi ebéd helyszínére. Mindenképpen jól akar kinézni, hadd lássa az a pesti fruska, hogy igazi úrinővel van dolga. Azt azért nem érti, hogy Danika miért éppen a születésnapján akarja bemutatni a legújabb szerzeményét, igazán lehetne tapintatosabb, de azért sem hívja fel, lesz, ami lesz.

Sokkal jobban félti a fiát, mint amennyire féltette a lányát, de ennek oka az lehet, hogy Julcsi teljesen más személyiség. Vidám, optimista, cserfes leányzó, aki elveszi az élettől, ami neki jár, és nem rest azért tenni, hogy jól menjenek a dolgai, bár, ha nincs azonnal sikerélménye, abbahagyja, amit elkezdett és új dolgok felé fordul. Szerencséje volt, mert elsős egyetemista korában megismerte a langaléta, szemüveges végzős medikust, akivel az egyetem elvégzését követő szeptemberben összeházasodtak. Közben Bélus szakorvos lett és elfogadott egy dániai állást, ott születtek a lányaik. Két hét múlva hazajön Julcsi a lányokkal és Katus egy hónapig élvezheti az unokáival való foglalkozást.

Dani teljesen más, számára az a természetes, ha tűzzel, vassal megvalósítja azt, amit eltervezett. Érettségi előtt letett három középfokú nyelvvizsgát. Megfogadta, hogy saját erejéből akar boldogulni és csak annyi segítséget fogad el a családjától, míg megszerzi az első diplomáját. Elérte, amit tervezett, harminckét évesen minisztériumi vezető menedzser lett, lakást, kocsit vett, sokat sportol, és negyedévente külföldre utazik a barátaival. S lám, elérkezett az idő, amikor egy hosszú körmű plázacica felbolygatja a fia eddigi tökéletes életét. Ez az élet rendje, mondhatná Katus, csakhogy nem mondja, mert félti a fiát, sokkal jobban örülne annak, ha egy szerény vidéki lányt választana párjául, nem pedig egy pesti fruskát, aki már jól láthatóan Dezsőt is behálózta, akinek arcán, pusztán Saci nevének hallatán, földöntúli mosoly lesz úrrá. Majd ő megmutatja, hogy nem olyan könnyű bekerülni a Korpás családba! Hanem ideje elmosogatni és elindulni a fodrászhoz.

Korpás Dezső átszeli a várost, leparkol a túlsó végén lévő autókereskedés parkolójában és azonnal hívja Ritát. Kicseng a telefon, de a lány nem veszi fel. Dühíti a dolog, emiatt szegény Boldizsár úrral is ingerülten beszél, pedig az nem tehet róla, hogy a szeretője nem akar vele beszélni. Mi más okból hagyja csengeni a telefont, anélkül, hogy felvenné? Boldizsár úr azonban ismeri az emberi gyarlóságokat, legalább is azok egy részét, s pontosan tudja, hogy aki nála tizenötmilliós kocsit vesz, annak mindent szabad, még ingyen kávét is kap. Lám, ez a magas, nagydarab, mosolygós fickó is egy hófehér használt, ám kitűnő állapotban lévő Porche Cayenne-t rendelt nála, melyet születésnapi ajándéknak szán a feleségének, ezért tűzpiros, hatalmas masnit kell rávarázsolnia a fiúknak és leszállítani a születésnapi ebéd helyszínére, a divatos és drága Chéz Dorian étteremhez. Elkészültek a kocsi papírjai, már csak a vételár előlegen felüli részét kell kifizetnie Korpás úrnak, amelyhez rendelkezésre bocsátja az irodájában lévő számítógépet, hogy netes átutalással kiegyenlíthesse a számláját.

-                  Mondja, Koprás úr, mi a felesége kedvenc parfümje?

Ezen a kérdésen úgy meglepődik vevője, mintha a szexuális életéről tudakozódna, pedig egyszerű a kérdés, és ha nem tud rá válaszolni, az már nagy baj. Nem neki, hanem Korpás úrnak.

-                  Semmi gond, ha nem tudja, majd a feleségemre bízom, tudja, hogy van ez, az asszonyok mindig mindent tudnak a másikról. Korpásné asszony bankfiókja vezeti a számlánkat és sokszor megfordul ott a feleségem.  Szerintem az oldalbordáink ismerik egymást, akkor pedig nyugodtan Lizára bízhatom, hogy cégünk ajándékaként az autó mellé vegyen becses felségének egy üveg parfümöt.

 

Mi a fenének akar ez a gömb alakú autódíler parfümöt küldeni a feleségének? Á, persze, ez egy üzleti fogás.

 

-                  Nagyon köszönöm, Korpás úr, legyen máskor is szerencsénk! Tudja, bármilyen autót beszerzek, csak időben szóljon.

Dezső menekülőre fogja a dolgot, még elmegy a megrendelt virágcsokorért, bevágja a kocsi csomagtartójába és újra felhívja Ritát. Sikerrel jár, az első csengésre felveszi a lány:

-                  Szervusz, Dezsőkém! Éppen fürödtem, amikor hívtál. Mi újság?

Korpás gyorsan elhadarja, hogy a vasárnap délutánt és az éjszakát végre kettesben tölthetik, csak döntse el a lány, hogy a szokott helyen találkoznak vagy menjen érte és kiruccannak valahová. Rita a megyeszékhelytől hatvan kilométerre lévő kisvárosban él, és rendszerint félúton, egy poros kis falu főterén bérelt kétszobás házban találkoznak.

-                  Morgós medvém, most nem jó az időpont, mert találkoznom kell egyik PhD-s társnőmmel, mert közös feladatot kaptunk és néhány dolgot egyeztetnünk kell.

 

-                  Jól gondold meg, csibém, és küldj egy sms-t, ha sikerült lemondanod!

Kinyomja a telefont, csak gondolkozzon Rita csibe, vele nem lehet sokat kukoricázni, mert ereje teljében lévő hatvanas férfi létére bármikor talál magának szexpartnert, talán még a lánynál is odaadóbbat! A fenébe is, miért kellett neki beleszeretnie Ritába, amikor pontosan tudja, hogy ez egy véges szexuális kapcsolat? Muszáj lehiggadnia, ezért megáll a cetrumban, kiül az egyik cukrászda teraszára, kávét és fagylaltot rendel, és sötét szemüvege mögül a délelőtti korzózókat figyeli. Ez igen! Van itt felhozatal, nem is rossz az összetétele! Legalább fél órát legelteti szemét a harminc év körüli nőszemélyeken, még az sem zavarja, ha egyik, másik babakocsit tol.

Hazaérve otthon találja Katust, kiveszi a csomagtartóból a csokor virágot, felköszönti a feleségét és ott a nappaliban, a kanapén szeretkeznek. Feléled az asszonyban is szenvedély, atyaisten, miért titkolta eddig a férje, hogy ilyen tüzes szerető is tud lenni? Ez hiányzik az életükből, még nincs semmi veszve, gondolja Katus és átadja magát az extázisnak.

Az étteremben a pincérek szemmel tartják a Korpás névre foglalt asztalnál ülő fiatal párt, akikre még ránézni is jó. A fiatalember magas, kigyúrt, mosolygós férfi, aki büszke a nyúlánk, szép arcú, nála alig öt centivel alacsonyabb, csinos lányra. Biztosan manöken, súgja kollégájának a pincér tanonc, aki még életében nem látott ilyen gazella testű nőt, akin szemernyi smink sincs, mégis olyan szép, hogy képtelen levenni róla a szemét. 

Dani már harmadszor nézi az óráját, elmúlt fél kettő, és szülei még nem értek ide. Ráadásul kereste az apját egy overallos fiatalember is, aki meglehetősen türelmetlen, és azt üzeni Korpás úrnak, hogy várja a parkolóban. Mi történhetett, és ki ez a fiú, aki csak úgy üzenget az apjának, olyan hangsúllyal, mintha az öregnek állna érdekében, hogy találkozzanak?

-                  Ne, ne telefonálj, Dani, már bizonyára úton vannak.

Hiába, Saci kitalálja a gondolatait, most is előbb szólt, mintsem a telefonjáért nyúlt volna, no, ezért is imádja a lányt, talán ez fontosabb is, mint a manöken alkata és a természetes szépsége. Megszokta, hogy Saci láttán mindenütt felkapják a fejüket az emberek, nemcsak a férfiak, de a nők is, mert az a natúr báj, amely jellemzi a lányt, igen kevés ember privilégiuma, és az ahhoz párosuló kedvessége is bárkit képes lehengerelni. Szürkéskék szemében mosoly bujkál, de Dani tudja, hogy elkékül, amikor haragszik, és villámokat szór, mint megannyi petárda, bár ezt az oldalát kevesen ismerik, ahogyan azt sem látja a küldő szemlélő, mekkora elszántság munkál benne, amikor célkitűzéseinek elérése érdekében munkálkodik. Semmit sem bíz a véletlenre, tudja, hogy honnan hová akar eljutni. Saci számára a szerelemben is kizárólag egyenrangú kapcsolat létezik.

Megérkezik a Korpás házaspár, és Dani sugárzó arccal bemutatja anyjának Sacit. Katusnak elég a lányra néznie és azonnal elszáll minden fenntartása, boldogan öleli át Sacit. Dezső is boldog, szép párt alkot ez a két gyerek, állapítja meg magában és megropogtatja a fia csontjait, s amikor Sacit is átöleli, a fülébe súgja, hogy nála szebb lányt még életében sem látott.  

Megrendelik az ebédet és jó hangulatban beszélgetnek. Katussal madarat lehetne fogatni, hiába, Dezső egy nagyon rendes férj, egy szó panasza sem lehet rá. Taxival jöttek, hogy koccinthassanak, ám Saci nem iszik alkoholt, azt még megértené, ha Dani nem inna, mert kocsival van, de ez a lány igazán koccinthatna az egészségére.

-                  Elnézését kérem, Katus néni, vállaltam, hogy ebéd után én vezetek, mert találkoznom kell egy doktorandusz társammal, aki itt lakik a megyében, mert a közös kutatási projektünket kell egyeztetnünk.

-                  És erre hol kerül sor?

-                  Még nem tudom, azt ígértem neki, hogy estefelé találkozunk. Nem ismerem a várost, tetszene ajánlani egy megfelelő helyszínt?

-                  Én tudok, Sacikám – kontráz Dezső, - hívd csak fel és szívesen látjuk nálunk, van elég hely és este együtt grillezhetünk a kertben.

Tetszik Daninak apja hozzáállása és az is megnyugtató, hogy anyja nem tett fel Sacinak egyetlen pikírt kérdést sem, pedig abból rengeteg van a tarsolyában, melyről meggyőződhetett a korábbi barátnői bemutatásakor.

Amint a tortára kerülne a sor, Dezső vált néhány szót a pincérrel, majd kéri a társaságot, hogy menjenek ki a parkolóba, mert valami nagyon fontosat ott felejtett. Összenéznek a fiatalok, hiszen az öregek nem is kocsival jöttek, de nem szólnak semmit, csak somolyognak az orruk alatt, e mögött születésnapi meglepetés lesz.

Katus már nevetgél, kicsit több pezsgőt ivott a kelleténél, és férje karjába kapaszkodva hagyja el az éttermet. Amikor meglátja a hófehér autót, tetején a hatalmas piros masnival, arra gondol, valakinek jó napja lehet, aki egy ilyen  Porche Cayenne-t kap ajándékba, ám Dezső egyenesen a kocsihoz navigálja, melyből kipattan egy fiatalember és átadja neki a kocsi kulcsát.

-                  Boldog születésnapot, drágám! – öleli át a férje.

 

Kapkodja a levegőt az asszony, tátog, mint hal a parton, az nem lehet, hogy Dezső ilyen drága ajándékkal lepi meg! Jelképesen átveszi a kulcsot, s Dezső komoly borravalót ad a fiatalembernek, aki már nem is mérges amiatt, hogy majd egy órát kellett aszalódnia a kocsiban, mire végre átadhatta azt a jogos tulajdonosának.

 

Visszatérve az étterembe, hozzák a tortát, tűzijátékkal, gyertyákkal, igazán megadja a módját Dezső bácsi, állapítja meg magában Saci és kicsit szégyenkezve adja át Katusnak az ajándékát, egy igazi halasi csipkét. Bezzeg Dani csak nevet, majd maga is felköszönti anyját a Párizsból hozott selyemsállal.

 

Finom a torta, ízlik a társaságnak. Katus csak forgatja szájában a második falat tortát, nem meri kiköpni, de lenyelni sem tudja. Valami nem stimmel, miért vett neki Dezső egy ilyen drága autót? Jó neki a meglévő Hondája, az is még csak ötéves, mondhatni, hogy óvodás korú, kár lenne lecserélni erre a puccos autóra, amelynek láttán azonnal elindulna a pletyka a városban, miből telik Korpáséknak erre, persze, honnan telne, hiszen jól fizetett banki dolgozó, telik a luxusra a deviza hiteleken meggazdagodott bankároknak, ami persze őt illetően egy hülyeség. Lám, a pesti lányról kiderült, hogy nagyon helyes, kedves teremtés, bár valóban a fővárosban született, mert szülei ott voltak egyetemisták, de utána vidéken nőtt fel.

 

Kész, már nem bírja tovább, felpattan és kirohan a mosdóba, ahol kiköpi szájából a falatot, kimossa hideg vízzel a száját és legszívesebben lemosná az arcát is, de akkor mi lesz a sminkjével. Ez a mai nap tele van meglepetésekkel, kezdve az oltári nagy szeretkezéssel, folytatva a Saci iránt érzett szimpátiájával, majd az ajándékok következnek, a két gyerek kedves gesztusa, de mit kezdjen a Porche-val? Egy ilyen autó beszerzése nem is olyan könnyű, még akkor sem, ha használt kocsiról van szó. Vajon mit akar ezzel kompenzálni Dezső? Vagy egyszerűen ezzel akarja helyrehozni a köztük lévő kapcsolatot és megújítani a házasságukat?

 

-                  Segíthetek, Katus néni?

Saci hangjából együttérzés és őszinte aggodalom árad.

-                  Valóban nagyon édes a torta, hozzak egy pohár vizet?

Már perdül is ki az ajtón, és pár másodperc múlva jégkockával és kristályvízzel teli poharat hoz, s nyújtja az asszonynak, hogy igya csak meg.

-                  Tetszik tudni, ez mindig segít anyán. Utána pihen egy órát és elmúlik. Azt mondják, a klimax a legváratlanabb időpontban képes rosszullétet okozni. Azonban amióta Remifemint szed, azóta szinte teljesen megszűntek a kellemetlen tünetek. Tessék kipróbálni, vény nélkül kapható.

Meghatja Katust Saci együttérzése, és máris jobban érzi magát. Visszamennek a férfiakhoz és hamarosan elindulnak hazafelé, csakhogy Sacin kívül valamennyien fogyasztottak alkoholt, pedig két autót kell hazavinni.

-  Megvan a megoldás! – vigyorog Dani. – Sacié a Porche, mert az eléggé feltűnő autó ahhoz, hogy kiszúrja a rendőr, én meg szépen hazagurulok a kertek alatt.

A szülőknek nem tetszik a megoldás, mert féltik a fiuk jogosítványát, de Saci megnyugtatja őket, hogy Dani összesen egy pohár pezsgőt ivott, nem kell aggódni miatta. Végül megállapodnak abban, hogy együtt mennek haza, majd a fiatalok visszajönnek a Dani kocsijáért.

Dezső mégis aggódik, jobb lenne, ha maga vezetné az új autót, mert nem ismeri Saci vezetési tudományát, minden esetre az anyósülésre ül, hátha segítségre szorul a leányzó. Elképed, mekkora határozottsággal indít a lány és körültekintően, nyugodtan vezet, csak mitfárerként mondani kell neki az útvonalat.

Beállnak a garázsba és két gyerek máris visszaindul Dani kocsijáért, hiába marasztalják őket, pihenjenek egyet, ráérnek később is elmenni a kocsiért.

-                  Ugyan, apa, ne félts bennünket, nem olvadunk el a napon!

Valóban éget a nap, de ez egyáltalán nem zavarja őket. Sétájuk során Dani röpke városismertetést tart kedvesének, aki szórakozottan hallgatja az anekdotákkal fűszerezett idegenvezetést.

-                  Mondd, Danikám, merre találunk egy nyitva tartó vagy ügyeletes gyógyszertárt?


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Yolla
#3. 2016. november 17. 17:03
Kedves Györgyi!

Nem lesz folytatás.
Örülök, ha elnyerte a tetszésedet.

Yolla
előzmény: Mester Györgyi hozzászólása, 2016. november 17. 10:05
Mester Györgyi
#2. 2016. november 17. 10:05
Kedves Yolla!

Nagyon tetszett a történet, és csak kérdezem: lesz folytatása?

Györgyi
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek