A nemzet és a migráció

Nektek!

Úton hazafelé általában rádiót hallgatok. Ez mindig a Klub Rádió, mert ők foglalkoznak aktuális kérdésekkel. Sem az idétlen műsorvezetők nyegle semmit mondása, sem a tuc- tuc zene nem hoz lázba, szeretem az értelmes voice humanat, az emberi szót. Bolgár úr szörnyülködő manipulativitása szórakoztat és híreket is hallgatok és naív fanatikusokat meg meggyőződéses forradalmárokat.

A mai nap azért más volt. Más, mert az igazság egy olyan szeletét tárták, szerintem még túl korán a széles hallgatóság felé, ami alapjaiban rengetett meg. A migránsok, honfoglalók, menekültek, vagy csak egyszerűen vadak, ahogy emlegetik ezt az emberi masszát, beözönlését elemezte Bolgár György egy meghívott vendégével. Nyugodt hangon sorolta érveit és beleborzadtam. Gyakorlatilag Európa jelenlegi állapota már múlt idő és betelepülők tömegei kell, hogy lebontsák a nemzetállamokat. Az érkezőknek asszimilálódniuk sem kell, mert úgynevezett pilléres társadalmat képzelnek el az EU vezetői, ahol egymás mellett több népcsoport, kultúra és identitás létezik. Itt most ne a Fischer Iván által plasztikusan lefestett Bécs képére gondoljunk, ahol a svéd hentes a kebab sütő török mellett mosolyogva dolgozik, míg a kínai szakács a saját portékáját ajánlja és azt az Osztrákok vidáman megeszik. Nem erről a képről volt szó! Itt atomilag elkülönült, be nem illeszkedő, szokásaikat, akár vallási törvényeiket is megőrző embercsoportról beszélünk, akiket akár állam az államban az öntörvény mozgat. Sikerült már ezt megvalósítani, hiszen nagyobb francia városok arab negyedeibe rendőr be nem mer menni. Az etnikai arányok az egyik beszélgető szerint csak soká változhatnak olyan mértékben, hogy kiegyenlített legyen a helyzet és az erőviszonyok. Megnyugtattak bennünket, hogy a betelepülők azért képesek az aktív érdekérvényesítésre, mert más mentalitásuk révén az adott társadalomban dominanciát is szerezhetnek. Akár a többséget kényszeríthetik is.

Eddig tartott a műsor és elgondolkodtam.

 

Széplelkek, haiku zsonglőrök és érzékeny, könnyfakasztó történeteket és rigmusokat írók között magam maradtam igazmondó! Nem jó utolsónak lenni, de csak itt vagyok utolsó, a tollalon kívül még azért sokan vagyunk! A hazánkat védő, agresszív migránsok regisztrálásával, terelgetésével megbízott rendőrök éhsége, szomjúsága nem rendített meg senkit, pedig megírtam? Nem csalt könnyet a szemetekbe a vitamint kunyeráló rendőr, hogy legalább egy nap alatt ennyi legyen a gyomrában a víz mellett? Néha összeomlik a logisztika és ők minket védenek, a történelmünket, a múltunkat, hogy ne vesszünk el a világ védtelen, nagy olvasztó kohójában! Nem, nem hatottak meg senkit itt!

Ez háború a nemzet ellen, ne legyenek illúzióitok. Átengedjük idegeneknek azt a földet, amiért megharcoltunk az Avarokkal? Adjuk fel a felvett kereszténységünket? Legyen mecset a bazilikából? Törököt, tatárt, németet legyűrtük, csak az EU-s brigantik pénzével nem bírunk el?

Csalódtam! Súlyosan csalódtam! Azt hittem egy helyen élünk és épp érzékeny emberek antennái állnak rá a veszélyre kihegyezve, de tévedtem és tévedésem következményeit magam viselem. Ki kell és ki is mondom: azt hittem itt felismerem AZt, ami eggyé és többé tesz bennünket, a közös kohéziót. Sajnos árnyékot találtam, mert ez nem AZ, csak olyan, hamis és gőgös alázat, ami még árnyéknak is halvány, mi csak manírnak nevezzük!

Nem szemrehányás, egyszerűen keserűség. Gondoljatok csak Rómára! Alarik lerombolta, mert volt hozzá ereje és meghozta ajándékba évszázadokra a sötétséget, miközben Róma bölcsei a gyertyát keresték a kamrában! Mentségükre mondom, ők legalább keresték, ti még azt sem!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hunter
#9. 2015. november 2. 19:56
És az a sok minden, amit rosszul értelmezett humanitásból és európaiságból nem mondhatunk ki! És azok a gyanúk, amelyek ennek a folyxamatnak a tudatos, tervezett felépítését sejtetik, nem alaptalanul! Van min gondolkodni!
előzmény: zsuzsahorváth hozzászólása, 2015. november 1. 14:10
Hunter
#8. 2015. november 2. 19:55
Szia!
Nem lehet félig becsületesnek lenni, vagy félig szűznek. Mikor a létünk vált bizonytalanná a megszerzett tapasztalatok után, nekünk két utunk van. Beledöglünk, vagy ellenállunk! Én harcos alkat vagyok!
előzmény: markusdeak hozzászólása, 2015. október 27. 21:43
Hunter
#7. 2015. november 2. 19:53
Szia!
Talán az van amit említettél, de engem a konkrét megszállás zavar és annak a mikéntje!
előzmény: Fer-Kai hozzászólása, 2015. október 27. 10:01
zsuzsahorváth
#6. 2015. november 1. 14:10
Sok mindenben egyetértek Veled...
A migráció --szerintem-- becsempészett "trójai faló",
ha az iszlám felszámolja a kereszténységet (ami a célja), nem lesz miről beszélnünk...
markusdeak
#5. 2015. október 27. 21:43
Nem feltétlenül csak a Te véleményed. Vannak benne gondolatok, melyek találkoznak az enyémmel és vannak olyanok is, melyek kevésbé.
előzmény: Hunter hozzászólása, 2015. október 27. 09:14
Fer-Kai
#4. 2015. október 27. 10:01
Mindaz, ami történik, több szinten zajlik.

Olyan háborúság folyik, ahol a legnagyobb veszély szerintem nem is a szeretve tisztelt nemzet s földi haza elvesztése, vagy annak reális veszélye, hanem hogy teljesen elfeledkezünk valódi hazánkról, az isteni Fénybirodalomról - így válunk hazátlanná.
Egy globális "valóságshow" résztvevői vagyunk. Teljes megtévesztettségben a - bennünk is élő - sötét, ármányos erők által, melyek valódi(bb) háttérhatalma a láthatatlan világokban rejlik.
Hunter
#3. 2015. október 27. 09:14
Szomorú, hogy itt ez csak az én véleményem!
A dal jutott erről eszembe: "Nem vagy te jó helyen, nem vagy való nekem...."
Thomas Mann után szabadon, keresek fehérek között egy Európait!
szerkesztőség
#2. 2015. október 23. 11:15
Az írás a szerző véleményét tükrözi.
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek