A Műhely Könyvklub januári vendége Varga László megyéspüspök

****

 

 

Az Aquinói Szent Tamás Keresztény Közéleti Műhely Könyvklubjának következő eseményére 2022. január 26-án kerül sor. A meghívott vendég ezúttal Varga László kaposvári megyéspüspök. A 2021 novemberében megjelent "Jobb jövődnek záloga" című kötetről és püspök úr életútjáról Osztie Zoltán plébánossal beszélgetnek. A Műhely Könyvklub eseményén a részvétel ingyenes, a helyszín a Belvárosi Plébániatemplom altemploma.

 

Az Aquinói Szent Tamás Keresztény Közéleti Műhely Dr. Osztie Zoltán plébános vezetésével indította útjára a Műhely Könyvklubot. Az első eseményre 2021 novemberében került sor, a Műhely Könyvklub 2022. január 26-án (szerda) 18:00 órakor ismét várja az érdeklődőket.

A Műhely Könyvklub januári vendége Varga László megyéspüspök atya. 2021 novemberében megjelent az Ős-Kép Kiadó gondozásában a "Jobb jövődnek záloga" című kötet, amely az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében, a Belvárosi Plébániatemplomban elhangzott nyolc elmélkedést tartalmazza. A nyolc elmélkedés nyolc kiemelkedő egyházi méltóságtól hangzott el: Schall Tamás, Horváth Zoltán, Lóczi Tamás, Barsi Balázs, Bíró László, Varga László, Martos Levente Balázs és Székely János szólal meg a kötetben az Oltáriszentségről. Varga László atya életútjáról és a kötetben megjelent elmélkedéséről Osztie Zoltán plébános úr beszélget püspök úrral. A Műhely Könyvklub előtti, 17:00 órakor kezdődő misét is Varga László megyéspüspök celebrálja.

A Műhely Könyvklub eseményén a részvétel ingyenes, a helyszín a budapesti Március 15. téren álló Belvárosi Főplébánia-templom altemploma. Az esemény megtartására az érvényes járványügyi előírásoknak megfelelően kerül sor.

 

Amennyiben Ön vagy kollégája szeretne interjút készíteni Varga László püspök úrral a Műhely Könyvklub eseményén, kérem, jelezze, örömmel megszervezzük.

 

 

Képünkön Varga László kaposvári megyéspüspök

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek