A Hunter Killer küldetés

A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Gary Oldman, Common, Linda Cardellini...Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.
 
A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar®-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor).

 

 

Magyar cím: A Hunter Killer küldetés
Eredeti cím: Hunter Killer
Műfaj: Akció, Thriller
Gyártás éve: 2018
Főszereplők: Michael Nyqvist, Linda Cardellini, Gerard Butler, Michael Gor
Rendező: Donovan Marsh
Gyártó: Hunter Killer Productions, G-BASE, Hishow Entertainment, Millenium Films, Original Films, SprocketHeads, Tucker Tooley Enetrtainment 
Származási ország:  Kína, Egyesült Királyság, USA 
Játékidő: 121 perc
Magyarországi mozipremier:
2018. november 1.
Magyarországi moziforgalmazó:
Big Bang Media
Korhatár: 12E
Magyar előzetes (HD): 
https://goo.gl/Sb7o9e
IMDb:
https://www.imdb.com/title/tt1846589
További információ:
www.bigbangmedia.eu/filmek
www.facebook.com/bigbangmedia


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek