A Csodálatos fiú

A Csodálatos fiú 2019. január 31-től látható a mozikban szinkronizáltan és feliratosan a Mozinet Kft. forgalmazásában.

 

A Steve Carell és az alakításáért Golden Globe-díjra jelölt Timothée Chalamet főszereplésével készült Csodálatos fiú szokatlan módon mutatja be a drogfüggőséget, mivel a közvetlen hozzátartozók nézőpontját is megismerjük. Az Oscar-jelölt Alabama és Monroe rendezőjének első angol nyelvű alkotása egyszerre két bestseller, apa és fia memoárja nyomán készült. 

David Sheff (az Oscar-jelölt Steve Carell - Foxcatcher, A nagy dobás) újságíróként már-már egészen hétköznapi, középosztálybeli életet él második feleségével és két gyermekükkel. Az idillt megtöri, hogy legnagyobb fia, az előző házasságából született Nic (az Oscar-jelölt Timothée Chalamet - Szólíts a neveden, Lady Bird) egyre súlyosbodó drogfüggőséggel küzd.

A különféle leszokási kísérletek, ígéretek, próbálkozások és elvonókúrák elvetélt kísérleteknek bizonyulnak. A fia állapotát kétségbeesetten megérteni próbáló David pedig kénytelen feltenni magának a kérdést: meddig terjed a szülő felelőssége? A szereteten kívül mit tehet még a fiáért, amit eddig nem tett meg? Veszélybe sodorhatja-e saját, és új családja életét pusztán azzal, hogy tovább reménykedik Nic gyógyulásában?

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek