A Budapesti Történeti Múzeum logópályázatot hirdet

****

 

 

A Budapesti Történeti Múzeum (BTM) - az ország legnagyobb múzeumegyüttese, jelenleg négy tagintézmény: a BTM Vármúzeum, a BTM Aquincumi Múzeum és Régészeti Park, a BTM Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria ernyőszervezete - nyílt pályázatot hirdet saját, valamint három tagintézménye logójának és arculatának megújítására. 

A BTM a főváros múzeuma, mely az őskortól napjainkig tartó időszakokból gyűjti, őrzi, dolgozza fel és mutatja be Budapest régészeti, történeti és művészeti emlékeit. A múlt értékeinek bemutatása mellett fontos számára, hogy kortárs képzőművészeti, fotó- vagy dizájnkiállításokkal reflektáljon a jelenkorra is.

A kiírás tartalmazza a BTM tagintézményeinek bemutatását, a magyar és angol nyelvű logók mellett kéri egyéb arculati elemek tervezését, s részletesen megad minden, a pályázattal kapcsolatos információt.

A sikeres művet benyújtó pályázó bruttó 400.000 Ft pályadíjat kap. A BTM a nyertessel a Budapesti Történeti Múzeum és tagintézményei teljes arculatának kidolgozására, valamint az arculat várható további elemei tervezésére szerződést köthet megállapodás alapján.

 

A pályaművek beérkezési határideje: 2021. május 9. 23.00

A pályázatokat elektronikus formában szükséges elküldeni az alábbi e-mail címre: palyazat@btm.hu.

Az eredményhirdetés időpontja: 2021. május 25.

 

A teljes pályázati kiírás itt olvasható:

http://www.btm.hu/hu/contents/details/46-Arculati_es_logopalyazat

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek