1 kezelés, 500 000 esély a fiatalodásra

A professzionális GENOSYS márka, a mikrotűs kezelések szakértője, több mint 40 országban van jelen.

 


Magas  minőségű orvosi, szépségápolási és otthoni ápolási igényekre szabott termékeit a téma legkiválóbb orvosi és technikai szakértőivel együtt  fejleszti.

 

A legtöbb kozmetikai hatóanyag a bőr felszínénél nem jut lejjebb, mert a bőr barrier rétege megakadályozza azt, illetve a hatóanyagok molekulamérete szintén túl nagynak bizonyul a felszívódáshoz.  A probléma megoldására szolgálnak a bőrben mikrocsatornákat képező mikrotűs rollerek, melyek nyomán a hatóanyagok mélyre jutnak, miközben a tűk stimulálják a természetes kollagéntermelést. A csatornák rövid időn belül saját maguktól záródnak.

A bőrápolás optimalizálásra a GENOSYS ezt a hatékony módszert olyan kozmetikumokkal kombinálja, melyeket kifejezetten a mikrotűs kezelésekhez fejlesztett ki. A krém felvitele tűs kezeléssel kombinálva 40x hatékonyabb a tűs kezelés nélküli felszívódásnál!

A mikrotűs kezelés egyre inkább közkedvelt alternatívája lesz a felületmegújító (pl. lézer vagy kémiai peeling) kezeléseknek, ha a páciens kevésbé invazív és kevesebb kockázattal járó megoldást keres.

A mikrotűs kezelés olyan jól kiegyensúlyozott technika, mely a minimális felépülési időt a látható, hosszan tartó hatással ötvözi. Olyan nehezen kezelhető területek megfiatalítására is alkalmas, mint a nyak bőre vagy a közvetlen szemkörnyék! 

Miben mások a Genosys kezelések során használt rollerek?

-          A tűk gyémánt alakú keresztmetszete jelentős mértékben csökkenti a kezeléshez kapcsolódó fájdalmat

-          500 tű egy hengeren (az általános 200-hoz képest): a standard szélességű rollerrel végzett 10 perces kezelés alatt 500,000 mikrocsatornát nyitnak!

-          Rezgő roller: az egész fej percenként 6,000 alkalommal rezeg, a rezgés nagysága mikroskálán mérhető è a fájdalom kisebb, mint a standard roller esetén, és fokozza az aktív hatóanyagok felszívódását

-          A rollerek Gamma-sugaras sterilizáláson estek át és egyszer használatosak!


Kezelések
Legyen szó rugalmasságát vesztett, fáradt, fakó, ráncos, aknés vagy foltos bőrről, karikás vagy duzzadt szemkörnyékről, striáról vagy hajhullásról a mikrotűs kezelések minden esetben látványos változást hoznak.

Egy kezelés mindössze 10 percig tart, amíg a bőrfelület egyenletesen ki nem pirosodik. 
A kezelés hatásai: 
- Megemeli a laza bőrt, öregedésgátló hatása van. 
- Kollagénindukciót idéz elő a bőr dermisz és bazális rétegében: csökken a ráncok mélysége
- A dermisz stimulálásával javítja a hegek és striák állapotát.
- Összehúzódnak a tüszők a dermisz rugalmasságának növekedéséből kifolyólag. 
- Javul a bőrtónus 
- Hatékony az akné ellen

Speciális termékek

Mivel a márka termékei kifejezetten a mikrotűs kezelésekhez készültek, ezért a GENOSYS teljes mértékben bőrbarát formulákkal dolgozik, biztonságos összetevőkkel és természetes kivonatokkal a bőrirritáció minimalizálása és a bőr védelme érdekében. A termékek széles skálát fednek le, van köztük kezelést megelőző, annak hatékonyságát növelő CO2 lapmaszk, a kezelést követő bőrnyugtató és regeneráló peptidmaszk, otthoni ápolásra szánt szérumok, krémek, szemkörnyék-ápolók és a kezeléshez készült Power Solution ampullák. 
Ez utóbbiak válogatott hatóanyagokat tartalmaznak 5 féle kezelési célra: ránctalanításra, pigmentációra és fehérítésre, problémás bőrre, hegekre és sebekre, fiatalításra. A GENOSYS Power Solution ampullák bőrbarát formulák, melyek mentesek a káros hozzáadott anyagoktól; ez igen fontos, mivel a hatóanyagok a mikrotűs kezelés során a bőr mélyéig jutnak le.  Emiatt sem tartalmaznak az ampullák parabént, etanolt, mesterséges illatanyagot, mesterséges pigmentet, mesterséges felületaktív anyagokat, melyek irritálhatják a bőrt.  
Tartalmaznak viszont növényi kivonatokat, regeneráló hatású növényi őssejteket, kollagéntermelést serkentő multipeptideket és egy nagyon különleges összetevőt az sh-polipeptid-7 nevű fehérjét.  Ennek az anyagnak a szerkezete és funkciója megegyezik a humán növekedési hormonéval, mely a test egyik kulcsfontosságú hormonja, stimulálja a szövetek helyreállítását, a növekedést, sejtek képződését és a regenerálódást. Természetes úton, fermentációval állítják elő.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek