A szerkesztő ismét megszólal... 2011.01.28

Kedves Írók, Olvasok, Átutazók! Újonnan is szeretném megköszönni nektek az eddigi munkátokat, érdeklődéseteket, és hogy erre jártok. Emellett összegezném az elmúlt hetek történéseit...

Zsarátnok - Éljen a szerelmesek napja!

Fiú, lány meghitt esküvő

A MOKÉP az egyik legnagyobb artfilm-forgalmazó

A MOKÉP filmforgalmazó a múlt évben jelentősen erősítette piaci pozícióit, hiszen a 2009-es 7. helyéről 2010-re a második legnagyobb artfilm-forgalmazóvá nőtte ki magát.

Remélem tudod, hogy... - ÉLJEN A SZERELMESEK NAPJA!

Ezt a világ legédesebb mackójának írtam. Annak, akit nagyon-nagyon szeretek, imádok. Vele akarom leélni az egész életemet! :)

Örökkön örökké...- Éljen a szerelmesek napja!

Szerelem: Elvarázsolt állapot, őrült eszeveszettség, téboly, duzzasztó gát kristálytiszta tavon, tanoda, templom, kastély, bódult, lángoló, zabolátlan, bizsergető ciszternája ereimnek, érzékimnek

Azon az este - Éljen a szerelmesek napja!

Ez a vers megmutatja, hogy a düh és a harag, a kétségbeesés hogyan formálódik testi vággyá. Kétségbeesés, harag, kibékülés. A múlt idő jelzi: ez a fajta szenvedély csak rövidtávú megoldás volt.

Férfi és bor cédája - Éljen a szerelmesek napja!

Ez a vers egy szakítás után született, úgy éreztem Ő az életem, és kimentett a mocsokból és bűnből, amiben addig éltem.Viszont a szakítás után ugyanebbe a mocsokba zuhantam vissza. Alkohol és férfiak.