Újra találkozik az élelmiszeripar és -tudomány a MATE Budai Campusán

 

 

 

2022. február 4-én, pénteken a Magyar Agrár- és Élelmiszertudományi Egyetem Budai Campusának dísztermében újra találkozik az élelmiszeripar az élelmiszer-tudománnyal. Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet szervezésében megtartott konferencia fő témái idén az innováció, a táplálkozási divatok és allergének, az agrártámogatások, a NÉBIH ellenőrzések tapasztalatai, az élelmiszerhamisítás veszélyei és az új élelmiszerbiztonsági szabályok lesznek. A lassan évtizedes múltra visszatekintő konferenciasorozat hagyományait a COVID járvány sem törheti meg a rendezők, a résztvevők és a támogatók együttes örömére.

 

„Az általunk szervezett konferenciák évek óta teret biztosítanak az ipar és a tudomány találkozására. Igyekszünk mindenki számára érdekes, egyben aktuális témájú előadások megtartására országosan elismert szakembereket felkérni, akik szinte kivétel nélkül el is fogadják a meghívásunkat. A konferenciák résztvevői és előadói között megtalálhatóak egyetemi professzorok, szakemberek az államigazgatásból és az iparból egyaránt" - nyilatkozta a rendezvény egyik főszervezője, Surányi József, a MATE munkatársa.

 

„Mint támogatók szívesen állunk az ilyen színvonalas konferenciák mellé. Ráadásul az innováció, az élelmiszer-biztonság kérdéskörei a mi mindennapjainknak a része is, mely témakörömben öröm és egyben szükségszerű is hallani az aktualitásokat. Úgy gondoljuk, az, hogy a legkorszerűbb tojástermékeket és tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőket ajánlhassuk vásárlóinknak, az ilyen rendezvényeken való részvétel elkerülhetetlen" - nyilatkozta Dr. Németh Csaba, a rendezvény egyik támogatója, a ToTu termékeket gyártó a Capriovus Kft. részéről.

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

Az ajándék és az ajándékozó.