Szakács Gergőt egyből megfogta az Indulj el egy úton című népdal lüktetése

 

 

Magyarország legszebb tájaira, a természetjárás örömeire hívja fel a figyelmet Szakács Gergő új dala, amely az Aktív Magyarország Indulj el című kampányára készült. A Follow The Flow énekese az M2 Petőfi TV műsorában mesélt Lolának a nagyszabású klipforgatásról, valamint arról, milyen szerepet játszik életében a természetjárás.

 

„Verset már többször, népdalt viszont még sohasem dolgoztam fel, sőt nem is énekeltem még. De az Indulj el egy úton című népdal lüktetése egyből megtetszett"- mesélte az Én Vagyok Itt! stúdiójában Szakács Gergő, aki megtartva a dal fő vonalát, köré építette a szövegét.  Az átdolgozáshoz klip is készült, amely a természetjárás örömeire hívja fel a figyelmet.

A túrázás pedig egyáltalán nem áll messze Szakács Gergőtől. „A zenén kívül az egytelen tevékenység, ami ki tud kapcsolni, az a túrázás, amely kiskorom óta szerves része az életemnek" - mondta az énekes.

 

Szakács Gergő jó hírrel szolgált a Follow The Flow rajongóinak is, hiszen elárulta, szinte teljesen készen van az új lemezük, amelyet szeptemberben mutatnak be. Továbbá saját szólóalbumáról is beszélt, amely a tervek szerint az év végén jelenik meg.

 

A beszélgetés, amelyben Gergő a nagyszabású klipforgatásról is mesél, IDE kattintva hallgatható újra

 

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

 

Az Én Vagyok Itt! korábbi adásai visszanézhetők a MédiaKlikken.

 

Legolvasottabb cikkek