Kinőtt az égig érő paszuly a közmédia időjárás-jelentésébenÚgy tűnik a technika nem, pusztán a képzelet szabhat határt a közmédia időjárás-jelentésének. Persze ez nem a szakmaiságra, csak a képi megjelenítésre vonatkozik. Legutóbb például az égig érő paszuly nőtt ki Molnár Csilla mellett a stúdióban.

A nézők lassan megszokhatják, hogy nemcsak a várható időjárásról kapnak pontos információt a közmédia időjárás-jelentéséből, hanem az egyes napokhoz köthető jeles eseményekről, néphagyományokról is értesülhetnek - igencsak látványos formában. A legmodernebb technika nyújtotta lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt. Ezt bizonyítja, hogy május 6-án, csütörtökön reggel kinőtt az égig érő paszuly a stúdióban. A népi kalendárium szerint ugyanis ezen a napon vetik a hüvelyes növényeket, aminek most az időjárás is kedvez.

További jó hírrel is szolgált Molnár Csilla a nézőknek, a közmédia meteorológusa elárulta: igazi, hamisítatlan tavaszi idő elé nézünk a következő napokban. A látványos adást IDE<https://www.youtube.com/watch?v=QOfqO8B_Uj0> kattintva lehet visszanézni!

Legolvasottabb cikkek