Én Vagyok Itt!

Varga Zsuzsa „rossz életétől" búcsúzik új klipjével

„Legszebb rémálom" címmel megjelent a Venus együttes egykori énekesnőjének, Varga Zsuzsának új dala, amelyhez klip is készült noir stílusban. Az M2 Petőfi TV műsorának vendégeként az énekesnő, valamint Ghyczy Csongor képzőművész árulta el részleteket a videóklip különleges képi világáról.

2013 óta nem hallhattunk szóló dalt Varga Zsuzsától. Természetesen nem tűnt el az énekesnő a zenei színtérről, hiszen Stopsonic nevű együttesével aktívan koncertezett az elmúlt években. Most azonban egy teljesen új fejezet indult az előadó életében, amelynek első mérföldköve a nemrég megjelent klipje. Az elkészült anyag nemcsak hangzásában, hanem képi világában is izgalmasra sikerült.

„Egy pusztító kapcsolatban mindig eljön a pillanat, amikor búcsúzni kell. Hiába szakad meg ebben az ember szíve" - árulta el az énekesnő az Én Vagyok Itt! stúdiójában annak kapcsán, hogy mit szeretett volna kifejezni a „Legszebb rémálom" címmel. Hozzátette: „a rossz életem lezárása, valami új, tisztább, frissebb és vidámabb dolog kezdete is a dal".

A szerzeményhez Ghyczy Csongor készített animációs klipet. „Mikor Zsuzsa elküldte a dalt, egyből a '70-es évek ugrottak be, Bonnie és Clyde története. A végeredmény egy noir stílusú, kissé karcos fekete-fehér klip lett minimál színezéssel" - mesélte a képzőművész Kovács Dórának és Csitári Gergelynek a közmédia műsorában. A beszélgetést, amelyben az izgalmasra sikerült klip is megtekinthető, IDE kattintva<https://www.youtube.com/watch?v=IyEgDG6vj50> lehet újranézni.


Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV<https://petofilive.hu/>-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Legolvasottabb cikkek