Bodrogi Gyula nem vonul vissza

 

 

Tavasszal intenzív osztályon ápolták Bodrogi Gyulát. A 88 éves Kossuth-díjas színművész bár még otthonában gyógyul, már színházi visszatérésére készül - mesélte a Kossuth Rádióban.

A Kossuth Rádió Kalendárium című műsorában Bodrogi Gyula tavaszi kórházi kezeléséről annyit mondott: „mint utóbb kiderült, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem professzora a Styx széléről húzott vissza".  Bár még nem érzi magát tökéletesen, a kezeléseknek köszönhetően jobban van. „Ameddig lehet, maradok és ameddig lehet, azt mondom magamról, hogy napról napra jobban vagyok" - fogalmazott az interjúban a Nemzet Színésze.

A színművésznek a munka ad erőt, az tartja benne a lelket és semmiképpen sem tudja nélkülözni a színpadot. „Nem merek ilyet mondani, mert félős vagyok és attól tartok, hogyha azt mondom, hogy nem állok többet színpadra, akkor a színpad is azt mondja, hogy nem kellesz, és ez nagyon rosszul esne. Összenőttem vele és a közönséggel" - vallotta be a műsorban a 88 éves Bodrogi Gyula.

Színházi terveiről, szerepeiről is mesélt a Kossuth Rádió Kalendárium című műsorában, mely alább újrahallgatható. A Bodrogi Gyulával készített teljes interjú augusztus 14-én, a Kossuth Rádió Nagyítás című műsorában lesz hallható 15:05-től.

https://mediaklikk.hu/kossuth-radio/cikk/2022/08/09/kalendarium-szinhazi-visszateresere-keszul-betegsege-utan-bodrogi-gyula-a-nemzet-szinesze

 

Kalendárium - hétköznap 15:32-től a Kossuth Rádió műsorán

 

Legolvasottabb cikkek