A Petőfi Elektrik DJ-i hat hazai fesztiválon szórakoztatják a közönséget

 

 

A nyár legnagyobb hazai fesztiváljain biztosítja a hajnalig tartó szórakozást a Petőfi Elektrik, a HAJÓGYÁR programjaihoz csatlakozva. A Petőfi Színpadon DJ-k sora gondoskodik arról, hogy senki se maradjon ritmus és tánc nélkül.

 

Saját színpaddal és popkulturális programokkal várja a HAJÓGYÁR idén nyáron összesen hat fesztiválon - a VOLT Fesztiválon, az EFOTT-on, a Művészetek Völgyén, a Szigeten, a Strandon és a SZIN-en - a közönséget. A Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával megvalósuló, nagyszabású programkínálathoz csatlakozva a Petőfi Elektrik DJ-i éjféltől hajnalig szórakoztatják a popkultúra kikötőjénél a fesztiválozókat.

 

„A HAJÓGYÁR célja, hogy összekeverje a művészeti ágakat, a magas művészetet a popkultúrával, az undergroundtól az elektronikus zenei előadókig” - mondta a Petőfi Rádió hétfő reggeli műsorában Dénes Adél. A Petőfi Kulturális Ügynökség popkultúráért felelős vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott: a popkultúra része minden, ami körülöttünk van; ami a szórakozásunkat és a mindennapjainkat kitölti, így keverednek benne a stílus- és ízlésvilágok. A HAJÓGYÁR széleskörű programkínálatával azon dolgozik, hogy a közönséghez eljuttassák valamennyit.

 

A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója méltatva az izgalmas kezdeményezést kiemelte:  a HAJÓGYÁR Petőfi Színpadán éjfélkor veszi át a Petőfi Elektrik az irányítást„Visszük a DJ-inket és a Petőfire jellemző elektronikus zenei vonalat, biztosítva, hogy senki ne maradjon zene, ritmus és tánc nélkül éjféltől hajnalig”- mondta Béli Ádám a műsorban. Hangsúlyozta, hogy a Petőfi Rádió által támogatott és képviselt zeneiség, egyre fontosabb olyan előadóknak is, akik nemzetközi porondon is helyt állnak. „Több DJ-is mondott vissza külföldi fellépést azért, hogy egy hazai fesztiválon, egy ilyen komoly színpadon állhasson a lemezjátszók mögé” – tette hozzá Béli Ádám. .

 

A HAJÓGYÁR és a Petőfi Elektrik idén hat nagy fesztiválon, összesen 24 napon át kapcsolódik össze a popkultúra kiteljesedését szolgálva.

Legolvasottabb cikkek