79 évesen kellett életmódot váltania Esztergályos Cecíliának

 

 

Születésnapján a Duna Televízió műsorában köszöntötték Esztergályos Cecíliát. A színművész pályájának legfontosabb momentumai mellett mesélt műtétje utáni visszatéréséről is, amely teljesen új hozzáállást követel meg tőle.

 

Hatalmas energiákkal és megállíthatatlan lendülettel él és dolgozik Esztergályos Cecília. Az örökké aktív Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész azonban októberben több hónapos pihenőre kényszerült egy csípőműtét miatt. Már óvatosan mozoghat, sétálhat, de nem ülhet mélyre, nem teheti keresztbe a lábát és kerülnie kell a hirtelen mozdulatokat is, ami heves temperamentuma miatt néha nehezére esik. A Család-barát születésnapi meglepetésére azonban nem mondhatott nemet, így élő adásban köszöntötte fel a megújult műsor két házigazdája, Novodomszky Éva és Kautzky Armand.

 

„Azt javasolták, hogy mostantól először kezdjek el gondolkozni és csak azután cselekedni. 79 évig nem így volt, most megpróbálok életmódot váltani. Ez egy nagy kihívás" - hangsúlyozta a születésnapos színésznő, aki hozzátette, lételeme a mozgás, annak idején táncművészként kezdte a pályafutását. Egy közös történetet is megosztott az újdonsült műsorvezető, Kautzky Armand édesanyjával, akivel együtt vágtak bele a táncos karrierbe. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát idézett adásában.

Család-barát - új műsorvezető párosokkal, a megszokott időpontban, minden hétköznap 10:25-től élőben a Dunán, válogatás a hét legjobb pillanatiból szombatonként, 10:30-tól!

 

 

Legolvasottabb cikkek