markusdeak
Segítség írások feltöltéséhez
Alkony

#33. 2016. január 30. 18:34
Sziasztok! A ma beküldött versem:
Tudom, hogy az erdőnek lelke van...
6.versszakában a lombkorona szóból kimaradt a
b betű . Ki lehetne javítani?
Üdvözlettel:Icus
Tudom, hogy az erdőnek lelke van...
6.versszakában a lombkorona szóból kimaradt a
b betű . Ki lehetne javítani?
Üdvözlettel:Icus
Balage
#32. 2014. december 7. 14:54
Kedves Galolka!
Előfordulhat, hogy a címben, vagy a bevezető szövegben (lead-ben) olyan karaktereket szeretnél beszúrni, melyet nem fogad el a rendszer. A legáltalánosabbak: pontos vessző, idézőjel, külföldi írásjelek (&, ä, ß)...
Amennyiben ezek törlése után is probléma adódna, kérlek küld el az írást a szerkesztoseg@tollal.hu-ra, és megnézzük, mi lehet a probléma.
További szép napot!
Balage
Előfordulhat, hogy a címben, vagy a bevezető szövegben (lead-ben) olyan karaktereket szeretnél beszúrni, melyet nem fogad el a rendszer. A legáltalánosabbak: pontos vessző, idézőjel, külföldi írásjelek (&, ä, ß)...
Amennyiben ezek törlése után is probléma adódna, kérlek küld el az írást a szerkesztoseg@tollal.hu-ra, és megnézzük, mi lehet a probléma.
További szép napot!
Balage
előzmény: galolka hozzászólása, 2014. december 7. 14:27
galolka
#31. 2014. december 7. 14:27
Nem tudom a cikket elküldeni, mert azt írja, hogy "nem megengedett karakterek". Követtem a leírást is. Próbáltam word-ből beszúrni, úgy sem jó. Próbáltam sima szövegként is beszúrni, úgy meg nincs beszúrás gomb. Mi a baj? Eredetileg csak simán beírtam a textboxokba a szöveget, de nem engedi elküldeni...
Eliza Beth

#30. 2013. augusztus 18. 17:07
Örülök, hogy sikerült, már láttam is adminban, szombatra beteszem a mesenapra.
A leírás nem az én érdemem, ebben ártatlan vagyok. Balázs készítette még anno....
A leírás nem az én érdemem, ebben ártatlan vagyok. Balázs készítette még anno....
előzmény: sarahajnalka hozzászólása, 2013. augusztus 18. 16:57
sarahajnalka
#29. 2013. augusztus 18. 16:57
kedves Eliza- Beth, köszönöm a segítséged. Az Elfogadom a.... nem pipáltam ki, emiatt nem sikerült akkor a feltöltés. A te leírásod nagyon érthető, világos. Most sikerült. Üdvözöllek szeretettel, Hajnalka
Eliza Beth

#28. 2013. augusztus 18. 15:07
Kedves Hajnalka!
Nem sikerült feltöltened a mesét, nem látszik semmi. Próbáld meg újra!
Ha valami gondod van, ide írj be nyugodtan.
Nem sikerült feltöltened a mesét, nem látszik semmi. Próbáld meg újra!
Ha valami gondod van, ide írj be nyugodtan.
M.Simon Katalin
#27. 2013. augusztus 1. 14:42
Köszönöm szépen, Eliza Beth. A megjelenés körülményeiről nem tudtam semmit. Így most értem a késések okát.
További szép napot kívánok, Katalin
További szép napot kívánok, Katalin
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2013. augusztus 1. 12:19
Eliza Beth

#26. 2013. augusztus 1. 12:19
Kedves Katalin!
Nem kell aggódnod, csak igyekszünk minden írást megjelentetni, és senkit sem váratni túl sokáig. Mindezt úgy, hogy egy szerzőtől egy nap nem teszünk fel két írást. Napi 8-10 mű megjelentetése mellett néha beletelik pár napba, míg felkerül egy-egy írás.
Ha ott látod a profilodban, az annyit jelent, hogy valamelyik szerkesztő már foglalkozott vele, és beidőzítette. Az említett mű aug. 5-én fog kikerülni az oldalra. Onnantól él a linkje, addig viszont a főoldalra dob át.
Amit még a profilodban sem látsz a feltöltött műveid közül, az még adminfelületen várakozik. De megvan!
Talán észrevetted már, csak hétköznap teszünk ki új írásokat, szombat a meséké (ide kerülhetnek természetesen újak), vasárnap nosztalgiázunk, válogatunk a régi írásokból.
Remélem, sikerült megnyugtatnom. Szép napot!
Nem kell aggódnod, csak igyekszünk minden írást megjelentetni, és senkit sem váratni túl sokáig. Mindezt úgy, hogy egy szerzőtől egy nap nem teszünk fel két írást. Napi 8-10 mű megjelentetése mellett néha beletelik pár napba, míg felkerül egy-egy írás.
Ha ott látod a profilodban, az annyit jelent, hogy valamelyik szerkesztő már foglalkozott vele, és beidőzítette. Az említett mű aug. 5-én fog kikerülni az oldalra. Onnantól él a linkje, addig viszont a főoldalra dob át.
Amit még a profilodban sem látsz a feltöltött műveid közül, az még adminfelületen várakozik. De megvan!
Talán észrevetted már, csak hétköznap teszünk ki új írásokat, szombat a meséké (ide kerülhetnek természetesen újak), vasárnap nosztalgiázunk, válogatunk a régi írásokból.
Remélem, sikerült megnyugtatnom. Szép napot!
előzmény: M.Simon Katalin hozzászólása, 2013. augusztus 1. 11:58
M.Simon Katalin
#25. 2013. augusztus 1. 11:58
Kedves Eliza Beth!
Én azt szeretném tudni, vajon mi történhetett, hogy a Színek és szavak című könyvem megjelent a Profil oldalamon, de a velük együtt feltöltött versek nem?
Üdvözlettel, M.Simon Katalin
Én azt szeretném tudni, vajon mi történhetett, hogy a Színek és szavak című könyvem megjelent a Profil oldalamon, de a velük együtt feltöltött versek nem?
Üdvözlettel, M.Simon Katalin