Vélemény- Az eredet

Vissza az eredeti cikkhez

« következő  |  oldalak: 2  1 
szerkesztőség
#8. 2017. május 24. 20:37
Kedves Karola!

Szó sincs kicsikarásról. Egyébként dicséretesen aktív vagy, ami a beküldött műveket illeti. Nem számoltam, de többszörösét teszi ki verseid száma az összes többi, mások által beküldött írásoknak, melyek közül néhányat nem fogunk megjelentetni. Nem tisztem Hunter kritikáját értelmezni, de szerintem nem Rád gondolt a jó írások hiányolásakor. Valóban jó lenne, ha többen írnának és sűrűbben változna az oldal, ezáltal minden szerzőnk gyakrabban jelenne meg.
Továbbra is várjuk verseid és legalább akkora örömöt jelent számunkra az oldalon lévő jelenléted, mint reméljük Neked is.

Barátsággal

Márkus
előzmény: hozzászólása, 2017. május 24. 20:24
szerkesztőség
#7. 2017. május 24. 19:51
Kedves Karola!

A hozzászólásokat az olvasók és a szerzőtársak írják, vagy nem írják. A magam részéről egyébként nem vagyok a kommentelés híve, de ez lényegtelen, ettől még a többiek aktívak lehetnek (lehetnének). Azt sajnálom, hogy közönyt érzel, nem vagyunk közönyösek.
Ahogy Hunter írta "Hetek óta nincs egy jó írás!". Sajnos ebben teljesen igaza van. Ritkán jönnek új írások, talán azért, mert "az is igaz, hogy sajnos sok pályázatnál az internetes publikálás is kizáró ok lett", ahogy kedves Fer-Kai barátunk gondolja. Persze nyilván más okok is vannak és nehéz aktivizálni az embereket.
A "reklámok, promóciók semmi tömege", ahogy Hunter fogalmazott egyrészt ajánlók, másrészt új olvasókhoz Szerzőkhöz?) is így jutunk el. A "reklámok, promóciók semmi tömege" által látókörébe kerültünk sok, a Tollalt addig nem ismerő érdeklődőhöz. Erről a lehetőségről a későbbiekben sem szeretnék lemondani.
A továbblépés érdekében minden javaslatot, ötletet örömmel várok!
előzmény: hozzászólása, 2017. május 22. 11:39
markusdeak
#6. 2017. május 18. 23:42
Kedves Hunter!

Azt kell mondjam, sok igazságod van és sok igazsága van Fer-Kai szerzőtársunknak is. Erről nagyon sokat lehetne beszélni, talán létrehozhatnánk egy fórumot erre a célra.
Sajnálnánk, ha abbahagynád!
Fer-Kai
#5. 2017. május 18. 19:25
Nem biztos, hogy szép dolog belerúgni egy szekérbe, amely nyikorogva, zötyögve próbál kátyúkon átkelni úgy, hogy nem is segítünk neki.
Valaha - többek között - azért ment jól a szekér, mert akik küldtek be írásokat, voltak olyan figyelmesen érdeklődők, hogy észrevételeket, véleményeket (vagy gratulációkat) írtak a szerzőtársak művei alá. Méltatták vagy (ritkábban) bírálták, tanácsokkal látták el az írótársakat. Volt párbeszéd.
Azután "elszaporodtak" az olyan szerzők, akik sohasem reagáltak mások írásaira. Olyanok is egyre többen lettek, akik már az ő írásaikhoz hozzászólókkal sem törődtek, válaszra sem méltatták őket. Így aztán a hozzászólók elnémultak, elkedvetlenedtek. Egy idő után a műveiket sem igen volt kedvül beküldeni (az is igaz, hogy sajnos sok pályázatnál az internetes publikálás is kizáró ok lett).

Így aztán a pezsgés ereje megcsappant.

És mondd, kedves Hunter, Te foglalkoztál-e eleget az írótársak műveivel (és lelkével)?
Adtál-e tanácsokat nekik, biztattad-e őket, észrevetted-e, örültél-e a fejlődésüknek?
Értékelted-e a szerkesztők munkáját, áldozatkészségét, amikor még jól ment a szekér?
« következő  |  oldalak: 2  1 

Legolvasottabb cikkek