Andor: Variációk a légyre

Vissza az eredeti cikkhez

oldalak: 1 
siktár éva
#7. 2016. július 4. 00:09
Egyébként volt már rá precedens - amig nem volt szúnyoghálónk - én a szúnyoggal ütköztem éjszakánként. Amikor elaludtam volna éreztem, hogy zúg a fülem mellett, akkorát csaptam a fülemre, érte a pofámat is jócskán, reggel rám is kérdezett a férjem, hogy mi történt az orcácskámmal, mert megkékült.El tudod képzelni gondolom, de szúnyog még napokig élt...én meg éjszakánként pofoztam magam!

Drága Barátom szeretettel gratulálok írásodhoz. és jövök még, ha itt leszel! Évi
előzmény: siktár éva hozzászólása, 2016. július 4. 00:05
siktár éva
#6. 2016. július 4. 00:05
Már kezdtem összekészíteni a berendezést, hogy utazom Hozzátok a Balcsira, amikor észleltem, hogy hoppá, a Barátom szúnyoghálót szerelt fel, akkor már nincs rám szükség! De azért THKSZ. állapotába vezényeltem a legénységet - persze, hát azokat is csórtam -, hátha elszakad a szunyoghálótok. Remek a novellád, remek, hogy összekapcsoltad a politikával kicsit.
előzmény: siktár éva hozzászólása, 2016. július 4. 00:02
siktár éva
#5. 2016. július 4. 00:02
Szóval már fel akartam ajánlani Neked a saját háztartásomban lévő lokátoromat - persze, elcsórtam amikor tartalék állományba kerültem -, mert éreztem, hogy az felderítené a legyedet éjszaka, hogy merre jár, és ellenséges légicélként kezelné, én pedig kiadnám a rep.ezrednek a tűzparancsot, hogy szedjék le a legyet.
előzmény: siktár éva hozzászólása, 2016. július 3. 23:59
siktár éva
#4. 2016. július 3. 23:59
Drága Barátom! Nem csalódtam benned most sem, még, hogy hosszú? Ugyan már, a Te egyedi módon előadott élménybeszámolóidból nincs hosszú, bármilyen hosszú is. Nincs fölösleges szó. Most megint szétszabdalom egy kicsit a hozzászólásomat, mert lehet, hogy a gépem kapacitása nem bírja a hosszú szöveget. Ezt csak én mint remek laikus gondolom. így.Mert ez a gép is van már vagy 200 éves.
andor
#3. 2016. július 3. 17:24
Kedves barátom! Kedves Eliza Beth!
Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha benézel a novellakuckómba! Köszönöm a dicsérő szavakat, melynek hatására még egyszer elolvastam a sztorit, és most sajnálkozva jöttem rá, hát bizony hosszú lére eresztettem a mondókámat. De te tudod... ha az ember belemerül az írásba, akkor nem törődik az idővel, az írás hosszával. Így ha netalán betéved egy ritka látogató, meglátva a sok betűt, azonnal elmenekül innen. Úgy láttam, a kevesebb több lehet, a fele is megállná a helyét, ezért azt föltettem a Facebookra. Sajnos még így is hosszúnak tűnt, de most már egye meg a fene. Talán itt is lesz egyvalaki, aki elolvassa.
Szeretettel ölellek Andy
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2016. július 3. 16:26
Eliza Beth
#2. 2016. július 3. 16:26
Te sosem okozol csalódást, kedves barátom, Andy. Remekül ötvözöd a humort a napi politikával.
oldalak: 1 

Legolvasottabb cikkek