ANDOR: IRODALMI ÉRTÉK NÉLKÜLI, EGYSZERŰ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Vissza az eredeti cikkhez

oldalak: 1 
siktár éva
#8. 2014. május 6. 10:04
Drága Barátom!
Ez a csodálatos pohárköszöntő is Téged igazol.,
Neked is egészségedre!

Szeretettel: Évi
előzmény: andor hozzászólása, 2014. május 6. 02:23
andor
#7. 2014. május 6. 02:23
Legkedvesebb barátaim!
Hajam tövéig elpirulva, kicsit nagyon szégyenkezve olvastam dicsérő soraitokat. Hiába néztem a tükörbe, az nem árult el semmi jót, vagy szépet, a visszanézőről. Pedig... Egyre több fiatal csinos lány leszólít! A villamoson! Bácsi kérem, tessék leülni! Mivel korábban én szólítottam le a nőket, eszembe sem jutott írni ezekről a találkozásokról. Ebből azt a következtetést vontam le, nálam az életkornak van meghatározó szerepe. Vidám, humort szerető ember voltam világéletemben. Ez az állapot búvópatakként indulva folyóvá duzzadt, és egy humortározóba gyűlt össze. Mivel most már időm is van, néha merítek ebből a tóból egy pohárral, és megkínállak titeket. Nagy öröm nekem, ha nem utasítjátok vissza, és a fönti példa szerint jókedvet okoz a fogyasztása! Egészségetekre! Szeretettel Andy
Csilla
#6. 2014. május 4. 20:01
Kedves Andy!

Nálam elérted a célodat, majdnem hanyatt estem székestül - a nevetéstől.
A hasonlataid fenomenálisak, briliáns humorodat bármelyik mókamester megirigyelhetné.

A harmadik könyvedet (meg az első kettőt) szeretném minél előbb elolvasni. Ne aggódj, örök életű leszel, mert írásaidat megőrzi az utókor. Ebben biztos vagyok.

Szeretettel gondolok Rád.

Csilla
Answer
#5. 2014. május 4. 19:23
Örülök, hogy már csak emlék ez a "kaland".
Alkoss Barátom, minél tovább, minél többet, mindannyiunk örömére!
Eliza Beth
#4. 2014. május 4. 19:15
Na, ezért nem kell nekem a védőoltás. Úgyis az influenzát védi ellenem, akkor bökjék bele a vírusba azt az oltást!
Mara
#3. 2014. május 2. 21:27
Drága Andy!
Milyen szépen írt hozzád Évi. Bizony, nagyon egyetértek Vele.
Te csak alkoss, és gazdagítsd a magyar irodalmat.
Szeretettel ölellek: Mara
siktár éva
#2. 2014. május 2. 16:37
Drága örök Barátom!

Először is nem értek Veled egyet abban, hogy azt mondod, hogy ez az írásod nem képvisel irodalmi értéket. Már hogyne képviselne! Mutass nekem még egy földi halandót - rajtad kívül -, aki ilyen fantasztikus írói képességekkel rendelkezik.

Még egy ilyen csodálatos embert, aki ilyen jól össze tudja szedni a gondolatait, hogy bármilyen viszontagságos, fájdalmas "utazásából" humorral telített, szórakoztató írást prezentál az olvasó elé. Mutass még egy ilyen embert, aki pillanatok alatt hatásosan megküzd a vírusokkal és teszi ezt úgy, hogy az olvasónak eláll a lélegzete a csodától, hogy ezt így is meg lehet írni. Hiába is keresgélsz, mert nem találsz még egy ilyen írót. Én már felkutattam Pestet és Budát, hidd el, de nem találtam a nyomára. Nagyon-nagyon örülök Neked, hogy újra itt vagy, nagyon hiányoztál.
Ugyanakkor mutass nekem még egy olyan embert, aki megmássza a Mount Everest legmagasabb csúcsát betegen, valamint részt vesz a háborúban, hősiesen harcol a csatamezőn - megküzdve a vírusokkal - és még a tengerbe is alámerül, teljesítve kapitányi beosztását a tengeralattjárón. És nem utolsó sorban jó kapitányhoz illően, utolsóként hagyja el a hajót, ha baj van. Nincs még ilyen ember, ne is keress tovább kedves Barátom!

Drága András!
Őszintén örülök Neked, szeretettel gratulálok írásodhoz, kívánom, hogy legyen meg az Úr akarata, készítsd el a harmadik könyvedet, ehhez kívánok Neked jó egészséget.
Ugyanakkor még kifelejtettem azt a tényt, hogy keress nekem még egy olyan embert, aki ilyen színesen, fantáziadúsan és totálisan láttatva a lelki szemeim előtt a viszontagságos landolást az erkélyajtóig, amikor a támlás szék megadta magát. Nem fogsz találni!:-))))

Szeretettel gratulálok: Évi
oldalak: 1 

Legolvasottabb cikkek