A sürgősségi osztályon

Vissza az eredeti cikkhez

oldalak: 1 
Mara
#10. 2014. február 3. 10:39
Drága Csilla!

Megörültem, amikor megláttam a nevedet.

Köszönöm az elismerésed. Jól esett.

Szeretettel puszillak: Mara
Csilla
#9. 2014. február 2. 20:04
Kabaréba való! :-)

Azért ezt ilyen viccesen nem mindenki tudja ám elmesélni :))))

Jót derültem, kedves Mara.

Puszillak:

Csilla
Mara
#8. 2014. január 31. 21:05
Drága Báró!

A lényeg az, hogy nem felejtettél el.

Szeretettel: Mara
Mara
#7. 2014. január 31. 21:03
Drága Évikém!

Most dühöngtem egy sort, mert a barátnőmnek írtam szerb nyelven, nem tettem vissza a magyarra , és vidáman írtam Neked a levelet. Amikor felpillantottam, volt mit látni!
Még szerencse, hogy van radír a számítógépen.
Rátérek a témára.
Szerintem mindenki öltözzön ízlésesen, de ne felejtse el a korát. Ezzel egyetértek Veled.
Én nyáron szeretek 3/4-es nadrágban és rövid ujju blúzban menni, néha legjobb lenne ruha nélkül, olyan nagy a hőség, de nudista utcákat még nem fedeztek fel. :)))))
Örülök, hogy ilyen sok gondolatot váltott ki benned ez a kissé pikáns írás.
Most én is elárulok Neked valamit. Lehetem huszonéves, amikor a volt Jugoszláviában megjelentek a porno kazetták. Tilos volt a nyilvános alkalmazás. Az újvidéki barátnőm férje (naná) megszerzett egyet. Hívtak menjek el Újvidékre, és megnézzük. Persze, hogy azon a hétvégen robogtam hozzájuk. Besötítettünk, és nekiültünk nézni a pornót. Hát bevallom, egy cseppet sem kötötte le a figyelmememet, ellenkezőleg, semmi plánet nem láttam benne. Ültem, és hallgattam. Vemdég lévén, nem akartam szólni. Végezetül is nem tarthattam a számat, és felajánlottam, a többit nézzék meg ők ketten, inkább beszélgessünk, és örüljünk egymásnak. Kisült, ők sem akartak szólni tekintettel énrám. Nos ennyit az én pornóélményemből.

Szeretettel ölellek és puszit is küldök: Mara
Báró von Shenczky
#6. 2014. január 31. 19:01
Olyan izgalomba jöttem, :) hogy el is felejtettem hozzászólni pikáns történetedhez, drága Mara! Így visszatértem, hogy gratuláljak! :)
siktár éva
#5. 2014. január 31. 16:00
Drága Marám!
Nem gondoltam, hogy igaz történet, bár, amikor az ominózus riportot megtekintettem, az a hölgy is majdnem engedett betekinteni az intim testrészeibe,aztán lehet, hogy rajta sem volt bugyi. Az, hogy a melle is ki-kikandikált, az már megszokott a mai világban, a festék az arcán szintén vakolatot képezett, de messziről még jól nézett ki - aránylag -. Tudod, én mindig utáltam azt, ha egy negyven, ötven, hatvan, hetven, netán nyolcvan éves nő tininek akar látszani és úgy is öltözködik, no meg úgy is viselkedik.
Tudod, megmondom Neked őszintén egyszer belekukkantottam egy ilyen ingyenes szexvideóba a neten, hát azt hittem elájulok, te jó ég, hogy ott mik vannak? És most így ahogy írtad ezt az igaz történetet, az ütögetést igen csak el tudom képzelni, mert "itt" láttam, igaz, hogy nem európai, hanem afrikai...:-))))


Elhiszem drága Marám, hogy "fetrengtetek a nevetéstől".
No puszi drága Mara, ezt a témát jól kitárgyaltam...
Évi
előzmény: Mara hozzászólása, 2014. január 31. 15:11
Mara
#4. 2014. január 31. 15:11
Drága Évikém!
A hozzászólásodon én is jót kuncogtam. Hát az ütögetés szerintem is egy kicsit túlzás, de hidd el, igaz történet. Maga a sebész mesélte el nekünk. Fetrengtünk a nevetéstől.

Puszillak: Mara
siktár éva
#3. 2014. január 31. 10:51
Jajj, hát olyan izgalomba jöttem, hogy el sem köszöntem Tőled drága Marám, figyeld már!D:-)))

Szeretettel ölellek és gratulálok!
Évi :-)
siktár éva
#2. 2014. január 31. 10:48
Nagyon jó, drága Mara, imádom a humorodat!
"Hetven év körüli, miniszoknya, köldökig kivágott blúz", szupernagyi...vagy dédnagyi...

Erről az írásodról eszembe jutott egy riport, egy híres énekesnő volt az alany - hetvenvalahány éves - azt nyilatkozta, hogy igenis, neki még mindig szüksége van a heti háromszori - vagy akár mindennapi - szexuális együttlétre. Ilyen is van, el tudom képzelni. Azt nem tudom, hogy mekkora a maximum "méret", mennyi az a távolság, ameddig még "elér", de végül is ezt is el tudom képzelni, hogy lehet vele ütögetni a popsit. DDDDD) :-))))))
oldalak: 1 

Legolvasottabb cikkek