Nick név: S. Szabó István
Saját weboldal: www.sneider.5mp.eu
Bemutatkozás: Ha ültettél egy fát, és írtál egy könyvet, már nem éltél hiába. Bővebben a saját oldalamon tájékozódhattok rólam.
Művei:  

Utazás

Az utazási iroda vezetője nyugtalanul forgolódott álmában. Cége, a Nudi Tours, a konkurencia harcnak köszönhetően a csőd szélére került....

Szomszédok

A férfi késésben volt. Sietve kapta magára kabátját, futtában itta meg kávéját, gyors csókot lehelt asszonya homlokára, és behúzta maga mögött az ajtót.

A dinnyével fogott hal

Apám nagy horgász volt. De milyen nagy! Volt, hogy napokra eltűnt, aztán mikor előbukkant, akkor nagy néha, még hal is ficánkolt szákjában.

Az édesanya

Amit most elmesélek, az férfiember számára megfoghatatlan titok marad, még akkor is, ha a legtöbb férfitársammal valamilyen formában megtörtént már az eset.

A tévedés

Josef idegesen, gondterhelten ért haza az iskolából. Szülei és egyetlen nővére már az asztalnál ültek - a leves kihűlő félben, hol ez a fiú - arcukon.

Tanári

Nagyszünet volt. A kölkök zsibongásától volt hangos az iskola. Rohangáltak a folyosókon, tépték....

A bakancs

A hatalmas folyó, méltóságteljes lassúsággal hömpölygött medrében. Két horgász próbálgatta szerencséjét a kavicsos.....

A bizottság

Befutott Kozma és Emese. Kis különbséggel jöttek, de mindenki tudja a hivatalban, hogy néha egy ágyban alszanak. Főleg akkor, amikor Kozma felesége éjszakás a kórházban.

Vadászat

A hatalmas madár kiterjesztett szárnyakkal, mozdulatlanul lebegett a kietlen táj felett.

Legolvasottabb cikkek