Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

Élmények a Danubius Health Spa Resort Bükben

A 30 éves jubileumát ünneplő Danubius Health Spa Resort Bükben pihenni napjainkban igazi életérzés. Könnyed, gondtalan, kellemes és élményekkel teli - pont annyira, amennyire szeretnénk.

Élmények vonzásában

30 éves jubileumát ünnepli 2016-ban a Danubius Health Spa Resort Bük, a Danubius Hotels Group bükfürdői all inclusive gyerekbarát wellness szállodája.

TOUR DE HONGRIE

Kevés festőibb helyszínt lehetne találni a legnagyobb magyar kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie rajtzónájánál.

5 szuper tipp - Hogyan nyaraljunk gyerekkel?

Gyerekkel, sőt gyerekekkel nyaralni mindig kihívás! Legyen az bébi, kicsi, tini vagy kamasz, szülő legyen a talpán, aki gondtalanul, nyugodt szívvel indul vakációzni a gyerekeivel

Az intim fiatalság titka

Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján.

Bámulatosan puha talpak

Ki ne vágyna rózsás, babatalpakra a szandálszezon kellős közepén?! Egy vadonatúj, svájci kezelésnek köszönhetően lábaink olyan puhává válnak, mintha sosem hordtunk volna cipőt!

Hogy legyen kinek becsengetni

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hogy legyen kinek becsengetni!

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hajózik a család

Minden szülő tudja, hogy a vakációnak kétszer lehet örülni, egyszer, amikor elkezdődik, s egyszer, amikor véget ér...

Legolvasottabb cikkek