Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

Felhőtlen és biztonságos családi pihenés

A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszhatnak a gyermekbirodalomban.

Vidd tovább a dallamot!

A Nemzeti Filharmonikusok következő évada még szokásosnál is színesebb és izgalmasabb lesz, amivel a zenekar szeretné kárpótolni az elmúlt másfél év elmaradt koncertélményét.

A mozaik örök

A évezredek jöttek, mentek, a mozaik iránti érdeklődés és kereslet azonban változatlan maradt.

Martonvásár újra nyit!

A Nemzeti Filharmonikusok előadásában július három hétvégéjén szombat esténként újra felcsendülnek a német zeneszerző művei.

Eljött az immunerősítés ideje!

Az immunerősítésnek számtalan lehetősége ismert, de talán azok a leghatékonyabbak azok, amik a testet és lelket egyszerre erősítik.

Események szorzata

2021. május 6-án, csütörtökön 19.30 órai kezdettel a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar két élő közvetítést is műsorára tűz.

Koncert házi papucsban?

Számos érv szól az otthoni koncertélmény mellett.

Bachtól Bartókig zene minden mennyiségben márciusban is

Zenélni vagy zenét hallgatni olyan kikapcsolódást jelent, ami a zajjal, zörejekkel teli világban is képes harmóniát teremteni a lélekben.

Egyre gyakoribbak a közműszolgáltatók nevében érkező adathalász levelek

A MEKH szakemberei összegyűjtötték azokat a praktikus tanácsokat, melyek a hamis levelek kiszűrésében segíthetik a fogyasztókat.

Legolvasottabb cikkek