Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

A kikapcsolódás művészete

Feltöltődni nem lehet akárhol és főként nem lehet akárhogyan! Ha rászánjuk az időnket, csak olyan helyet érdemes választanunk, ahol minden adott.

Öt éve a Blahán az Europeum

"Hétre ma várom a Nemzetinél, ott ahol a hatos megáll..."

Új élmények a Dunán

Április elejével már-már nyárias meleggel beköszöntött a tavasz. Ezzel szinte egy időben megindul az élet a jó öreg Dunán.

Nagy Tavaszi Kirajzás a Dunán

2016. április 17-én az összes budapesti menetrendszerinti, rendezvény- és programhajós cég a rendelkezésre álló hajóival másfél órás felvonulást tart a budapesti belvárosi Duna-szakaszon.

Húsvéti nyuszi simogató

2016. március 26-án az Europeum igazi családi központtá válik, ahol kicsik és nagyok, lelkes anyukák és apukák egyaránt jól érezhetik magukat.

Rendszeretők és toleránsak a magyarok a szállodákban

Ám az időseket zavarja a legjobban, ha sok a gyerek

Olvad a zsír, mozgás nélkül is!

Makacs zsírpárnáink nem fognak örülni a hírnek: a zsírolvasztó és cellulit-bontó injekciókkal való alakformálás immár nemcsak a filmsztárok számára elérhető.

Feszes testkontúrok szálbehúzással

Az FTC-t (Fine Thread Contouring) vagyis a finomszálas kontúrozást az arcfeszesítés, ráncsimítás mellett immár a test kontúrjainak helyreállítására, alakformálásra is nagy sikerrel használják.

Víz világnapja - A fürdőmester titka (2016.03.22.)

A legtöbb fürdőben, uszodában nem csak a gyerekeknek, diákoknak kínálnak programokat, hanem az ide látogató nagyközönségnek is.

Legolvasottabb cikkek