Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

Az intim fiatalság titka

Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján.

Bámulatosan puha talpak

Ki ne vágyna rózsás, babatalpakra a szandálszezon kellős közepén?! Egy vadonatúj, svájci kezelésnek köszönhetően lábaink olyan puhává válnak, mintha sosem hordtunk volna cipőt!

Hogy legyen kinek becsengetni

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hogy legyen kinek becsengetni!

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hajózik a család

Minden szülő tudja, hogy a vakációnak kétszer lehet örülni, egyszer, amikor elkezdődik, s egyszer, amikor véget ér...

Négycsillagos testmozgás

Kétség sem fér hozzá, hogy napjaink mozgásszegény életmódja mellett nélkülözhetetlen a testmozgás tudatos beépítése mindennapjainkba.

Danubius programok a Wellness Világnapján

"Egy nap, amely megváltoztathatja az életed" - ezzel a mottóval ünnepeljük június 2. szombatján a mindannyiunk számára oly értékes testi-lelki jóllétet.

Eszterházi Vigasságok minden évszakban

A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei fesztiválnak.

Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján

Idén a Magyar Természet Napján, május 22-én a hívja a családokat a zöldbe a Danubius Hotels Group az immár ötödik éve rendszeresen megrendezett Danubius Családi Zöld Napra.

Legolvasottabb cikkek