Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

Vigyázz, kész, sízz!

Az idén is alig vártuk december 4-ét, hogy elkezdődjön végre az osztrák síszezon! A hó már hetekkel korábban megérkezett, így ideális hóviszonyok köszöntötték a hozzánk hasonlóan lelkes síelőket.

Kár lenne kihagyni!

Vannak pillanatok, melyeket nem szeretnénk elengedni, amikor szemünket behunyva azt kívánjuk, bárcsak sosem érnének véget! Ilyen pillanatok bőven teremnek Hévíz kincsnél is többet érő tavánál.

Adventi hétvégék hercegi pompával Fertődön

Ünnepeljen a fertődi Esterházy-kastélyban Advent hétvégéin, ahol változatos programokkal várják az érdeklődőket.

Tények és tévhitek a lézeres bőrfelszín megújításról

A köznyelvben lézeres hámlasztásként aposztrofált kezelés valójában többféle, egymástól nagyban eltérő módszert takar - lássuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, tényeket és tévhiteket!

A méret a lényeg!

Biztos járt már úgy a kedves Olvasó, hogy a kozmetikai kezelést követően hamar elillant a hatás, a feszesebb, élettelibb bőr csupán átmenetinek, a fiatalosabb megjelenés tiszavirág-életűnek bizonyult.

NOVEMBERI TÚLÉLŐ STRATÉGIÁNK

Ahogy telnek a napok, úgy fogy a fény, úgy jönnek a mind hidegebb fuvallatok és velük a betegségek, fertőzések, kellemetlen testi tünetek időszaka.

Lóháton a dél-zselici ízútvonalon

Egy kivételes gasztro túrán vehetnek részt a lovaglás szerelmesei Dél-Dunántúlon, a meseszép zselici dombságban.

A legjobb őszi íz-lelő programok

Szalonna fesztivál vagy gazvacsora, ökocsali büfé esetleg tulipános kenyér - ki-ki ízlése szerinti finomságokra és kedve szerinti programokra lel, ha a Mecseki Zöldútra ellátogat!

Ráncsimítás felsőfokon

Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!

Legolvasottabb cikkek

Döme Zsuzsa- Pipacs