Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

Hogy legyen kinek becsengetni

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hogy legyen kinek becsengetni!

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

Hajózik a család

Minden szülő tudja, hogy a vakációnak kétszer lehet örülni, egyszer, amikor elkezdődik, s egyszer, amikor véget ér...

Négycsillagos testmozgás

Kétség sem fér hozzá, hogy napjaink mozgásszegény életmódja mellett nélkülözhetetlen a testmozgás tudatos beépítése mindennapjainkba.

Danubius programok a Wellness Világnapján

"Egy nap, amely megváltoztathatja az életed" - ezzel a mottóval ünnepeljük június 2. szombatján a mindannyiunk számára oly értékes testi-lelki jóllétet.

Eszterházi Vigasságok minden évszakban

A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei fesztiválnak.

Danubius Családi Zöld Nap a Magyar Természet Napján

Idén a Magyar Természet Napján, május 22-én a hívja a családokat a zöldbe a Danubius Hotels Group az immár ötödik éve rendszeresen megrendezett Danubius Családi Zöld Napra.

A kikapcsolódás művészete

Feltöltődni nem lehet akárhol és főként nem lehet akárhogyan! Ha rászánjuk az időnket, csak olyan helyet érdemes választanunk, ahol minden adott.

Öt éve a Blahán az Europeum

"Hétre ma várom a Nemzetinél, ott ahol a hatos megáll..."

Legolvasottabb cikkek

A kapernaumi százados