Nick név: szerkesztőség
Művei:  

RD- A tapéta

Szétmállott a kezem alatt a tapéta, ahogy próbáltam kissé arrébb húzni, hogy a vékony csíkot eltüntessem. Úgy látszik, nagyon elázott az anyag, a fene essen bele!

Ájer a konyhában

Minden roham után oda biccentettem...

RD -Rekviem egy élőért

Igaz történet ez, kallódókról a nagyok népéből, akiknek a sors csak egy fél életet adott, de a párkák szivárvány fonállal szőtték sorsukat. Nekem volt szerencsém ismerni egy ilyen embert.

RD - Láthatatlan hősök

Léteznek olyan hősök, akiket nem illett akkora figyelem, mint kéne. Akik igaz, hogy nem képesek emberfeletti dolgokra, az én szememben mégis igazi hősök.

Nagy István Paphnutius: Napraforgók a kukoricásban

Willard A. Wattles (1888-1950): Kansasban született. Farmerkodással is foglalkozó, író, költő, újságíró, egyetemi tanár. Verseiből mély vallásosság sugárzik és a természet ismerete olvasható ki.

Főnix Színházi Műhely - Két délután - Smocekiáda

Két különös délután. Burke úré az egyik, aki arra ér haza húsz éves albérletébe, hogy végül is nincs többé ...............

Színjátszó Tábor - Máriapócs

2011. július 18. és 24. között ismét megrendezésre kerül az Országos Színjátszó Tábor Máriapócson, immár ötödik alkalommal.

Meghívó: Regös István Attila könyvbemutató

A Duna International Kiadó tisztelettel meghívja Önt REGÖS ISTVÁN ATTILA legújabb, HOMO SAPIENS című kötetének sajtótájékoztatóval egybekötött bemutatójára.

Gyere Relaxálni velünk

A Madarak és Fák Napja alkalmából a Kamara erdei nagytisztáson fergeteges buli veszi kezdetét, május 22-én 12 órától.

Legolvasottabb cikkek