Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Etnoklub Novák Ferenccel

Május 28-án, szombaton 12.35-kor a magyar népzenei élet egyik legnevesebb alkotójával, a Kossuth-díjas Novák Ferenc "Tatával" találkozhatnak a Duna Televízió Etnoklubjának nézői.

MALGOT ISTVÁN SZOBRAI A RÁDAY KÉPESHÁZBAN

2011. június 2-án nyílik az idén hetvenedik születésnapját ünneplő Malgot István mágikus-szürrealista szobrait bemutató kiállítás a budapesti Ráday Képesházban.

Háború másképpen

Sokat halljuk a tévében, olvassuk az újságokban, hogy ebben a háborúban ennyi és ennyi ember halt meg. De kik ők? Nem csak katonák. Családos férfiak, nők, akik halálával egy család egysége felbomlik.

Dezső Ilona Anna: lila árny

Saját képem, címe: Álom, anyaga:vászon, olaj, flitterek, kövek, mérete: 50 X 70 cm. 2011.05.20.

Front

Front... Több értelemben.

Minőségi idő

könnyes szemed meg ne lássa

Rock and roll ügynök vol. 1 - Tranzit. 2011. május 26. 20.00

A nyár közeli zenés-táncos előadás során egy rock and roll ügynök feljegyzéseinek legérdekesebb epizódjait ismerheti meg a kedves néző.

Urbitális Majális - május utolsó hetének programözöne

Az utolsó hetekhez érkezett az Urbitális Majális programsorozat, mely április 21-től egész május 31-ig kínál kulturális programokat mindazoknak, akik szeretnék még inkább megismerni Budapestet,

Riport jelent meg Rapistával a Pipafüstön

Pista bátyám, a Pipafüst Doyenje. Ősfüstölő. Személyesen ismerem, nagyra tartom, és mélységesen tisztelem Őt. Csodálom egészséges humorát, éleslátását, örök, fiatalos optimizmusát.

Legolvasottabb cikkek